Haberler

Uşak Belediyesi, Geleceğini Değiştirecek Projelere İmza Attı

Güncelleme:

Uşak Belediyesi günü kurtaran projeler yerine kentin 50 yılını kurtaracak projelere imza atıyor.

Uşak Belediyesi her mahallede ve sokakta yaptığı çalışmalar ile kentin geleceğini şekillendiriyor. Uşak'ın her yerinin ayrı bir güzellikle olmasını hedefleyen Uşak Belediyesi günü kurtaran projeler yerine kentin 50 yılını kurtaracak projelere imza atıyor. Belediye Başkanı Ali Erdoğan belediye uygulamalarını yaparken uzun vadede düşündüklerini ve planlamalarını da buna göre yaptıklarını söyledi. Uşak'ta kentleşme açısından sıkıntılar bulunduğunu anlatan Erdoğan şehrin kentleşmesinde güzel uygulamalar yaptıklarını ve çalışmalar ile önemli ölçüde Uşak'ın yüzünün değiştiğini kaydetti. Kentin trafiğinden sosyal hayatına, kültürel yapısından tarihine kadar her konuda uzun vadeli projeler ürettiklerini vurgulayan Erdoğan, " Şehrimizde yaşayan her vatandaşımızın mutlu olmasını her zaman ön plana koyduk. Bu düşünce ile çıktığımız yolda günü birlik projeler yerine uzun vadeli çalışmalar yapıyoruz. Bu sayede uzun yıllar ihtiyaç hissedilmeyecek çalışmalar ortaya çıkıyor" dedi. Yapılan uygulamalar ile kentin her anlamda ferahladığının altını çizen Erdoğan Uşak'ın bir daha eksikliğini hissetmeyeceği projelerde başarılı olduklarını kaydetti. Belediyenin bundan sonra da kentin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini gözeterek çalışmalara devam edeceğini hatırlatan Erdoğan, " İlimizde belediyemiz şüphesiz güzel çalışmaları ile kenti de güzelleştirmeye devam edecek. Bu yolda emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. İlimiz sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kent konumundadır. Buna paralel olarak nüfusumuzda artmaktadır. Artan nüfusun ihtiyaçlarını da göz önünde tutarak çalışıyoruz" ifadesini kullandı. Başkan Erdoğan devam eden projelerin de bittiğinde kentteki değişimin daha da artmış olacağını sözlerine ekledi.

Uzun vadeli projeler

Uşak'ın projelerinin uzun vadeli olmasının gerekli bir olgu olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizin en iyi noktalara gelmesi için ciddi ve planlı projelerin oluşturulması gereklidir. Kentimizin her anlamda değişime ihtiyacının olduğunu biliyorduk. Bu düşünce ile her anlamda değişimi kentimize yaşatmak için kolları sıvadık. Yaptığımız projeleri kentin 50 yılını kurtaracak şekilde planladık. Öncelikle yollarımız ile ilgili ciddi bir çalışma yaptık. Kuzey ve güney çevre yolları gelecekte kentimizin yol ve trafik sıkıntısı yaşamamasına neden olacak. İmaj yenilenme projeleri ile kentimizin kötü imajını da sildik. Bunun yanında büyük parklar ve piknik ve mesire alanları ile bu konuda eksikliği bir daha hissedilmeyecek şekilde sona erdirdik. İlimizin saklı kalmış gizli değerlerini de ortaya çıkardık. Bu bağlamda tarihimiz kültürümüz ve yer altı kaynaklarımız artık doğru bir şekilde kullanılıyor. Gençlerimiz ve çocuklarımız için yaptığımız projelerimiz de kentin gelecek nesillerinin daha iyi ortamlarda yetişmesi adına önemli bir yerde bulunuyor. Daha sayamadığımız yüzlerce proje kentin geleceğine imza atacak şekilde planlandı. Çalışmalarımızda kentimizin yakın zamanda şekillenmesini ve bu konudaki öngörülerimizi de dikkate aldık. Değişen Uşak gelecekte beraberinde sorun getirmeyecek ve kolaylıkla ilerlemesini sağlayacak. Biz ilimizin daha iyi konuma gelmesi için ciddi planlamalarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Uşak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title