Haberler

Uşak: Ak Parti Uşak İl Teşkilatı, 300 Köyü Ziyaret Edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak Milletvekili Alim Tunç, il teşkilatıyla yaz boyunca sürdürecekleri köy ziyaretleri hakkında bilgi verdi.

Parti genel merkezi tarafından belirlenen strateji kapsamında tüm köyleri gezip yapılan hizmetleri ve eksiklikleri yerinde incelediklerini ifade eden Alim Tunç, amaçlarının hizmet olduğunu ifade etti. 4 yıldır yapılan çalışmaları yerinde görmek, eksiklikleri ve sorunları yerinde dinlemek için Uşak'ta bulunan 300 köyü ziyaret edecekleri bildiren AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, "Şuana kadar 40 köyü ziyaret ettik. Köylerde yapmış olduğumuz çalışmaları ve halkın isteklerini yerinde görmek için çalışıyoruz. Yöre halkının sorunlarını ve isteklerini genel merkeze aktaracağız. 15 Ağustos 2006 tarihine kadar bütün ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerde muhtardan köyle ilgili her türlü istatistik bilgiyi alıyoruz. Bu bilgileri daha sonra toparlayıp parti genel merkezimize götüreceğiz. Burada nereye hangi hizmetin götürüleceğini belirliyoruz. Bu çalışmayı AK Parti olarak önemsiyoruz. Böylece ülke genelindeki köylerin istatistiki bilgilerini de yenileyerek bilgisayar ortamına taşımış olacağız" dedi. Halkın memnuniyetsizliğinin çok az olduğunu söyleyen Tunç, "2007 yılına kadar hükümet olarak KÖYDES projesi kapsamında susuz, yolsuz, kanalizasyonsuz hiçbir köy kalmayacak" diye konuştu.

Tarım sektörü olarak alternatif ürünlerin ekiminin artması gerektiğini kaydeden Tunç, "Dönüm başına ürünün artırılması gerekiyor. Çiftçiyi alternatif ürün ekimiyle destekliyoruz. Depolarımızda 2 yıl yetecek kadar buğday var. Dışarıdan satın aldığımız yağlı tohumları da çiftçilere verip üretimi artıracağız. Neye ihtiyacımız varsa onu ekeceğiz. Bu konuda da çiftçiyi bilinçlendireceğiz" şeklinde konuştu. Tarımsal destek olarak geçen senelere göre büyük artış olduğunu söyleyen Tunç, "2002 yılında 22 milyon YTL, 2004 yılında 35 milyon YTL, 2005 yılındaysa 43 milyon YTL destek gelmiştir. Önceden destekleme denildiği zaman akla sadece tarla parası geliyordu. Ama şuanda her türlü destekleme söz konusu. Çalışan üreten çiftçiye destekler sonsuz. Bundan sonrada neye ihtiyacımız varsa üreticiyi bilgilendirip destek vereceğiz. Böylelikle dışardan alımı azaltıp, sulu tarımı artırıp, hem çiftçiye hem de ülkemize katkı sağlayacağız" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title