Haberler

Uşak Acil Servisi Günde Ortalama Bin Hastaya Bakıyor

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesinde Acil serviste hizmet veren hekimlere yönelik, standartları oluşturmak, güncel acil tedavi protokolleri hakkında çalışanların bilgi düzeyini artırmak amacı ile eğitim programı yapıldı.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesinde Acil serviste hizmet veren hekimlere yönelik, standartları oluşturmak, güncel acil tedavi protokolleri hakkında çalışanların bilgi düzeyini artırmak amacı ile eğitim programı yapıldı.

Hastanede görev alan acil tıp uzmanları ve diğer uzmanlar tarafından farklı konularda eğitim verilirken, verilen eğitimde Acil Uzmanı Hasan Kavak, kalp ritim bozuklukları ve yaklaşımları, Plastik Cerrahi Uzmanı Rızvan İmamaliyev, el yaralanmaları konularında eğitim verdiler.

Uşak Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Abdurahman Yılmaz eğitime ilişkin yaptığı açıklamada, Uşak Devlet Hastanesinin sadece Uşak halkına değil bölge hastanesi gibi hizmet verdiğini, hizmet standartlarını sürekli olarak yükselterek devam ettiklerini bundan dolayı hasta yoğunluğunun giderek artığını belirterek; "Bizlerde çalışanlarımızın bilgi, beceri ve motivasyonlarını artırmak adına çalışmalar yürütmekteyiz. Acil servis hastanemizin vizyonu olduğunun bilincindeyiz. Acil servisimize günlük ortalama 1000 hasta müracaat etmektedir. 2015 yılında yine acil serviste 250 bin hastaya hizmet verdik. Acil servis 24 saat esasına göre kesintisiz olarak halkımıza hizmet sunmaktadır. Burada çalışanlarımızın bilgi ve motivasyonunu yüksek tutmak gerektiğini düşünerek acil hekimlerimize yönelik olarak diğer uzmanlarımız tarafından haftada bir gün eğitim verilmektedir. Acil serviste hizmet standardı oluşturarak hastalarımıza modern tıbbın imkanları doğrultusunda hizmet vermek istiyoruz. Uşak halkı için güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz." Dedi.

Uşak Devlet Hastanesi eğitim salonunda eğitime katılan hekimleri ziyaret eden ve bilgi alan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı yaptığı açıklamada; "Hayatlara ne kadar değer verirseniz o kadar değerlisiniz'. Uşak Devlet Hastane Yönetici Başhekimi ve idareci arkadaşlarımız Hastanelerimizin acil servisinde şifa dağıtmaya çalışan pratisyen hekimlerimize ve çalışan personellerimize yönelik eğitim programı başlattılar. Eğitimci arkadaşlar Acil uzmanlarımız ve diğer uzman hekimlerimizden oluşmaktadır. Bu program ile amacımız, Acil serviste hastalarımıza hekimlerimiz tarafından verilen sağlık hizmetinde son derece profesyonel yaklaşım sergileyen,müdahalede sıfır hatayı benimseyen ve her daim Uşak hastanelerinde hazır ekipler oluşturmaktır. Eğitim programında bilgi ve deneyimlerini uzman hekimlerimiz, acil çalışanlarımızda paylaşacak ve sürekli bilgilerini güncellemiş olacaklardır. Böyle anlamlı bir proje başlatan ve projeye destek veren yönetici ve hekimleri yürekten kutluyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Özkan Kavak Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title