Haberler

Kayseri Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden Ürün Güvenliği Haftası Açıklaması

Kayseri Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Ürün Güvenliği Haftası kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Kayseri Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Ürün Güvenliği Haftası kapsamında yapılacak etkinliklerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Akçadırcı, "Bakanlığımızca her yıl Ekim ayı içerisinde Ürün Güvenliği Haftası kutlanması ve bu hafta kapsamında kamuoyunda farkındalık yaratılması, ürün güvenliği bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmesi planlanmaktadır" dedi.

Akçadırcı, "Bu faaliyetler çerçevesinde Led Ekranlı Ürün Güvenliği Mobil Aracı 16 Eylül 2014 Salı günü ilimizi ziyaret edecektir. Türkiye genelinde 19 ili dolaşacak olan mobil araç ilk ziyaretini Kayseri'ye gerçekleştirmiş olacaktır. Araca eşlik edecek Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz uzman personelince vatandaşlarımızın soruları cevaplandırılacak ve promosyon malzemeleri dağıtılacaktır" ifadesinde bulunarak şu bilgileri verdi:

"Led Ekranlı Ürün Güvenliği Mobil Aracı 16 Eylül 2014 Salı günü Cumhuriyet Meydanı Zabıta Karakolu önüne park ederek, stant açacaktır. Aynı gün saat 15: 00'den sonra öğrencilerimizin bilgilendirilmeleri ve bilinçlendirilmeleri amacıyla Ürün Güvenliği aracı Besime Özderici Ortaokulu bahçesinde stant açacaktır.

Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü'nün denetiminden sorumlu olduğu asansörler, teleferikler, elektrikli ekipmanlar, gaz yakan cihazlar, kazanlar, makinalar, sivil kullanım amaçlı patlayıcılar, atex ürünleri, aerosol kaplar, basınçlı ekipmanlar, taşınabilir basınçlı ekipmanlar, otomotiv yönetmelikleri kapsamında yaklaşık 1500 farklı ürün hakkında tüketiciler, satıcı ve sağlayıcılar ile üreticilerin varsa sorunlarının çözümüne ve bilgilendirilmelerine yönelik her türlü katkı sağlanacaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title