Haberler

    Uruguaylı Cavani, Fransa'yla Oynanacak Çeyrek Final Maçında Yok

    Güncelleme:

    Uruguay Milli Takımının yıldızı Cavani, sakatlığı nedeniyle Fransa ile oynanacak Dünya Kupası çeyrek finalinde büyük ihtimalle forma giyemeyecek.

    Dünya Kupası son 16 maçında Portekiz'i yenerek çeyrek finale yükselen Uruguay'da Cavani şoku yaşanıyor. 31 yaşındaki yıldız futbolcunun 6 Haziran'da Fransa ile yapılacak çeyrek final mücadelesinde forma giymesinin zor olduğu ifade edildi

    DURUMU TAHMİN EDİLENDEN KÖTÜ

    Uruguay'ın son 16 turunda oynanan Portekiz ile oynadığı maçın son bölümlerinde sakatlanarak oyundan çıkan Edinson Cavani'nin durumunun tahmin edilenden kötü olduğu bildirildi.

    OYNAMASI ZOR

    31 yaşındaki yıldız futbolcunun 6 Haziran'da Fransa ile yapılacak çeyrek final mücadelesinde forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Portekiz Uruguay Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (12)

    Hasan kaya:

    fransa da oynadığın PSG nin Arap sahiplerinden mi yoksa Fransa kariyerinin bitmesinden mi korkuyorsun da milli formanı giyip Fransa’yı elemek uğruna oynamaktan vaz geçiyorsun

    6
    7
    yanıtYanıtla
    cavani:

    Sakatlandım, görmedin mi? 31 yaşımdayım ve yoruldum. Anladın mı beni hea??

    yanıt1
    yanıt0
    CAVANİ BEY:

    Ne diyorsun ulan sen zingog ?

    yanıt0
    yanıt0
    Cevap:

    Lafı başka bir yerinden anlamak böyle olsa gerek

    yanıt0
    yanıt0
    BULDOG CAVANİ:

    OKADAR DOKTOR VARKEN SANA NE OLUYOR TEŞHİS ÖNEMLİİ

    yanıt0
    yanıt0
    DİKKAT !:

    6 Haziran''da Fransa ile yapılacak çeyrek final mücadelesinde forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. Bugün 3 Temmuz. Haber yayınlıyorken az dikkatli olun be !

    6
    1
    yanıtYanıtla
    CAVANİ BEY:

    Ne diyorsun ulan sen zingog ?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ..:

    uruguay kesin maglup kavani yoksa geçen maçta son dakikalarda sakatlanıp çıkmıştı takım mücadeleden düştü orta sahada bence herkes brezilyaya oynasın

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KİŞİ:

    Adam kendini yırtıyor her maç. Vücut bir yere kadar dayanıyor tabii.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    haberler:

    kolpacı :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title