Haberler

Urla'nın Köyleri Bayrama Boyanarak Hazırlanıyor

Urla Belediyesi tarafından başlatılan köylerdeki duvar boyama ve çevre güzelleştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Zeytineli Köyü kadınlarının boyadığı köy evleri ve duvarları ile Belediye personeli Atilla Uçan'ın duvar ve çöp bidonları üzerine yaptığı resimleri yerinde gören Belediye Başkanı Sibel Uyar, "Tüm köylerimizi sevgiye boyayacağız" dedi.

Köy kahvesinde köylülerle bir araya gelerek sohbet eden Uyar, sıkıntılı bir dönem geçirdiğimize dikkat çekerek, " Türkiye'nin her yerini sevgiye boyayalım. İnsanlarımızın daha mutlu, pozitif olmalarına katkıda bulunalım" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin her köşesinde kadınların birlik olup huzuru sağlayabileceklerine inandığını söyleyen Başkan Uyar, "Parti önemli değil. Doğruları birlikle, beraberlikle bulalım" diyerek kadınlarla boyama yapıp sevgi üzerine slogan attı. Köylü kadınların ısrarı üzerine belediye personeli ile köylü kadınlar arasında mini bir halı saha maçı yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sibel Uyar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title