Haberler

Urla'nın Girişimci Kadınları Sertifikalarını Aldılar

Güncelleme:

"Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi"nin danışmanlık toplantısı ve sertifika töreni Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti.

Dört mahallede 40 kadına verilen danışmanlık toplantısı ve sertifika törenine Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Can Kumova, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Serhat Kocaefe, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü veterineri Ayşegül Avşar, Garanti Bankası Urla Şube Müdürü Aslıhan Toz, Mali Müşavir Bülent Köklü ve girişimci kadınlar katıldı.

EVLERİNİZDE OTURMAYIN

Kadınlara her zaman öncü olan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ; "Çok değerli ve kıymetlisiniz. Evlerinizde oturmayın. Hep beraber üretelim. Ülke ekonomisi için, sizin aile ekonominiz için. İhtiyacınız var ya da yok, üretime katılmak ayrı birşey. Yaptığınız ürünleri sandıkta niye bekletesiniz ya da sandıkta bekleteceğiniz ürünleri niye üretesiniz. Satabileceğiniz ürünleri üretirsek sizinde kendinize olan güveniniz yerine gelecektir. Birçok şeyi kendi paranızla almanın hazzını yaşacaksınız. O çok başka bir şey. Urla'da çok güzel bir birliktelik var. Sizlerle beraber her şeyi yapabiliriz. Biz belediye olarak elimizden ne geliyorsa destek olacağız" dedi.

SİZLER ÜRETİN, BİZ SATIŞ İÇİN DESTEK OLALIM

Hersekzade hamamının restorasyon çalışmasının bitmek üzere olduğunu dile getiren Uyar, hamam için peştemal ve sabun yapmak istediklerini belirterek üretici kadınlara seslendi.

İskelede yer alan kadın üretici pazarına gelen vatandaşların çok mutlu olduğunu dile getiren Uyar;"Tecrübe kazanıyorsunuz. Bir işletme nasıl yürütülür onu öğreniyorsunuz. İnsanları tanıyorsunuz. Sosyal hayatınızda çeşitlilik oluyor. Sizler üretin biz de bunların satışında elimizden geldiğince destek olalım. İyi ki varsınız. Ne olur evinizde oturmayın. İsteyin, bizlerden talep edin" ifadelerini kullandı.

"Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi"ne katılan girişimci kadınlar sertifikalarını Başkan Uyar'dan aldı.

KADIN KOOPERATİFİNDEN BAŞKANA DESTEK

Urla Kadın Kooperatifi ortakları adına basın açıklaması yapan S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Duriye Kayserlioğlu;"Kooperatifimiz adına Balıklıova projesi ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Urla Belediyesi'ni ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı taktir ediyor, teşekkürlerimizi sunuyor ve yanında olduğunuzu açıklıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Garanti Bankası Sibel Uyar Urla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title