Haberler

Urla Engelli Meclisi Kuruldu

Güncelleme:

Urla Kent Konseyi bünyesinde daha önce kurulan Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisinin ardından Engelli Meclisi de oluşturuldu.

Urla Kent Konseyi bünyesinde daha önce kurulan Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi'nin ardından Engelli Meclisi de oluşturuldu.

Engelli Meclisi'nin kurulması amacıyla Eski Tamirhane Binası'nda seçimli genel kurul toplantısı düzenlendi. Toplantıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Urla Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Belgin Hoşsu, Urla Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Urlalı engelliler, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Seçim sonucunda Engelli Meclisi Asil Yürütme Kurulu Üyeliklerine Ender Çelen, Güllü Turan, Kartal Ekmekçioğlu, Göksel Kayseri, Ferah Erak, Mehmet Can Çetin ve Valide Elçin Kaya şeçilirken; yedek yürütme kurulu üyeliklerine de Gülhanım Aktaş, Nurcan Dereli, Semire Akyazı, Osman Alper Kızıltuğ, Gülsevim Ayşe Sezgin, Şenol Kunt ve Nilgün Kırboğa seçildi.

Toplantıda konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ilçede yaşayan engelli vatandaşların tesbit edilerek yönetime katılmalarını sağlamak istediklerini belirterek "Hepimiz birer potansiyel engelliyiz. Yerel yönetimce engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak bizim görevimizdir. Yapılacak her türlü projenin Urla Belediyesi olarak takipçisi olacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Sibel Uyar Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title