Haberler

Urla Cinayeti Sanığı Hakim Karşısında

İzmir'in Urla İlçesi'nde 1.5 Yıl Önce Kız Arkadaşını Başka Bir Erkeğe Mesaj Göndermesine Sinirlenerek Bıçaklayarak Öldürüp, Cesedini Buzdolabına Saklayan Şahsın Yargılandığı Davanın Karar Duruşması İleri Bir Tarihe Ertelenince Maktulün Annesi Tepki Gösterdi.

İzmir'in Urla İlçesi'nde 1.5 yıl önce kız arkadaşını başka bir erkeğe mesaj göndermesine sinirlenerek bıçaklayarak öldürüp, cesedini buzdolabına saklayan şahsın yargılandığı davanın karar duruşması ileri bir tarihe ertelenince maktulün annesi tepki gösterdi.

İzmir Adliyesi'nde "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla yargılanılmasına devam eden sanık C.E. (20) ve avukatı Veysel Güntaş, ek savunma dilekçesi vererek Türk Ceza Kanunu'nun 60. maddesinin uygulanmasını talep etti. Bunu değerlendirmeye alan mahkeme başkanı, mahkeme heyetinden de bir üyenin eksik olması nedeniyle karar duruşmasının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. Bunun üzerine kendini kaybeden anne Huriye İşsiz, mahkeme salonunda, "Çocuk katili, kızıma yaptıklarının aynısını ben de sana yapacağım. Devlet ve yasalar benim arkamda, cezanı bulacaksın ve cehennem ateşinde yanacaksın" diyerek bağırdı. Polislerin gelmesiyle sakinleştirilen anne, kızının acısını hala unutamadığını söyledi.

27 Kasım 2005 tarihinde Urla İskele Mahallesi Siba Otel yakınlarında meydana gelen olayda, Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Bölümü'nde okuyan C.E., Urla Lisesi 10. sınıf öğrencisi Funda İşsiz'i (16) başka bir erkeğe mesaj gönderdiği gerekçesiyle 37 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürmüş, daha sonra cesedini buzdolabına saklamıştı.

(KA-Mİ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title