Haberler

Ürkmezer, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeni ile Karabük ve Safranbolu basını ile bir araya geldi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeni ile Karabük ve Safranbolu basını ile bir araya geldi.

Programa, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu'nun yanı sıra Karabük ve Safranbolu'da hizmet veren çok sayıda yazılı ve görsel medya mensubu katıldı.

Programda konuşan Ürkmezer, gazetecilerin günlerini kutlayarak, "Karabük ve Safranbolu'nun yerel ve ulusal basın temsilcileri olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde hep yanımızda oldunuz bu nedenle ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen hizmetlerin, projelerin halka doğrudan duyurulmasında en büyük pay kuşkusuz medyanın. Bu nedenle sizlerle uyum içerisinde bir marka olan Safranbolu'nun geleceği için çok daha güzel çalışmalar gerçekleştirmeliyiz diye düşünüyorum." ifadesinde bulundu.

Göreve başladığı günden bu yan en çok önem verdiği şeyin vatandaş memnuniyeti olduğunu kaydeden Ürkmezer, "Amacımız bir marka kent olan Safranbolu için çok daha güzel çalışmalar, çok daha önemli projeler üreterek hem hizmet hem de tanıtım alanında bayrağı bir adım daha yukarılara çıkarmaktır. Bu nedenle daha öncede söylediğim gibi mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü amacımız Safranbolu halkına ve Safranbolu'ya hizmetin en iyisini vermek" dedi.

Basın mensuplarının belediye meclis üyeleri ile meclis toplantısı yapılmadığı yönündeki soruları da da cevaplandıran Fatih Ürkmezer, "Belli bir belediye kanunu gereğince göreve başladık. Dolayısıyla süreci anlatmış o yasa gereğince faaliyetlerimizi yerine getirdik. Bizim o yaptığımız hepsi yasalara uygundu bu da yasalara uygundur. Görevlendirilen başkan çağırmadıkça toplanmaz. Her türlü açıklamaya saygı duyuyorum. Biz devletin bize verdiği görevi en uygun şekilde Safranbolu'nun yararına ve çıkarına olacak şekilde belediye menfaatlerini üstte tutan şekilde yapmak istiyoruz. Başka menfaatleri önde tutanlara izin vermeyiz. Hiç şüpheniz olmasın. 70'lerin ortasında Safranbolu insanının emeğiyle ortaya çıkmış bir miras şehri var ve biz Safranbolu çıkarına olan şeylere devam edeceğiz. Biz arkadaşlarla görüşüyoruz hiçbir sıkıntımız yok. Mesaimizi mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Yol yapacağız ama asıl olan gönül yapmak. Parke taşı döşeyeceğiz ama tabi ki asıl olan insanların kalbine giden taşları dizmek. Biz turizm şehrinde yaşıyoruz. Bizim için en önemli şey insan. Dolayısıyla bizlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Herkes ama herkes bu turizmden buradan yararlanıyor" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title