Haberler

Urgup Otobus Termınalı Yenılenıyor

P Otobus Termınalı Yenılenıyor

P OTOBUS TERMINALI YENILENIYOR

- BINANIN DIS YUZEYI KAPADOKYA BOLGESININ DOGAL YAPISINA UYGUN BOLGE TASIYLA KAPLANACAK

(FOTOGRAFLI)

OKAN SAVAS COMLEKCI

URGUP (IHA) - Urgup ilcesinde uzun yillardir sehirlerarasi otobus terminali ve park yeri olarak kullanilan "Urgup Sehirlerarasi Otobus Terminali" binasi ve cevresi Urgup Belediyesi tarafindan yenileniyor. Icerisinde sehirlerarasi otobus yazihanelerinin, alisveris dukkanlarinin ve restoranlarin bulundugu binanin dis yuzeyi Kapadokya bolgesinin dogal yapisina uygun bolge tasindan kaplanarak, yeni tuvaletleri ve cevre duzenlemesi ile Kapadokya ve ilce turizmine hizmet verecek.

Urgup Belediye Baskani Bekir Odemis uzun yillardir Kapadokya'ya ve Urgup'e gelen yerli ve yabanci binlerce turiste hizmet veren "Urgup Sehirlerarasi Otobus Terminali"nin yenilenme calismalarina basladiklarini soyledi. Urgup'e gelen turistlerin bircogunun Kapadokya'da ilk ayak bastigi yer burasi. Turistin otobusten indiginde edindigi intiba ise cok onemli. Eger cevresi kirli, duzensiz ve modern bir goruntuye sahip degilse orada kalma sansi hem az hem de gezi verimsiz gecer. Bu dogrultuda, ozellikle

bolgenin kendine has dogal bolge tasini kullanarak, hem Urgup halki hem de Urgup'u ve Kapadokya'yi gormeye gelen yerli ve yabanci misafirlere Urgup'un bir dunya kenti oldugunu gostermeyi amacliyoruz".

(MOZ-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title