Haberler

Üretim Artıyor, Türk Hortumunu Dünya Kullanacak

sponsorlu içerik
Güncelleme:

46 Yıldır Türkiye'de üretim yapan ve ülkenin her noktasına ulaşan Aydın Plastik ve Hortum Sanayi firma sahibi Ahmet Aydın, kaliteden taviz vermeden ihracat ağını genişletip dünya markası olmak istediklerini söyledi.

Aydın Plastik ve Hortum Sanayi firma sahibi Ahmet Aydın, "1973 yılında temelleri atılan firmamız 46 yıldır üretimine devam ediyor.Tarımda sulama alanı dediğimiz hortum gurubunu üretiyoruz. Lavabo altı hortumlarını imal ediyoruz. Toprak altı hortumu, traktör hortumu gibi birçok çeşit hortumun üretimini yapıyoruz." dedi.

"DÜNYAYA AÇILDIK, BÜYÜDÜK"

Firma sahibi Ahmet Aydın, "Rekabetin yoğun olduğu bir sektörde yer alıyoruz. Bizim amacımız en kaliteli ürünü en kısa zamanda hizmete sunmak. Biz bayrağı devraldığımızdan beri çok odaklı bir şekilde çalışıyoruz. 15 sene önce yurt içi pazarında yoğun şekilde çalışıyorduk ama dış dünyaya açıldık. Orta Doğu, Balkanlar, Afrika gibi noktalara açıldık ve bu bizi geliştirdi, büyüttü." şeklinde konuştu.

"KALİTEDEN TAVİZ YOK"

Ahmet Aydın, "Biz bayi ve toptancı odaklı çalışıyoruz. Bizde her firma gibi zirveye çıkmak istiyoruz. Ticaret sancılı bir iş ve biz de sabırla çalışıp büyümeye devam edeceğiz. Sağlam ve emin adımlarla büyümek, ilerlemek istiyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden piyasada kalıcı olmak ve Türkiye'de yerimizi korumak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ahmet Aydın Plastik Aydın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title