Haberler

Üreticilere Tarım Sigortasını Yaptırma Uyarısı

TARSİM Manisa Bölge Müdürü Fahri Yıldırım, 2013 yılı poliçe tanzimlerinin başladığını belirterek "Tarım Sigortası artık bir ihtiyaç" dedi.

TARSİM Manisa Bölge Müdürü Fahri Yıldırım, 2013 yılı poliçe tanzimlerinin başladığını belirterek "Tarım Sigortası artık bir ihtiyaç" dedi.

Yazılı açıklama yapan Yıldırım, tarım sigortasının değişen iklim şartları ve beklenmedik doğal afetler sebebiyle, artık bir ihtiyaç olduğunu ve üreticileri sigortalarını zamanında yaptırmaları konusunda uyardı.

2012 yılında Devlet Destekli Tarım Sigortalarında tüm yurt genelinde olduğu gibi kendi bölgelerinde de son derece başarılı sonuçlar elde edildiğini bildiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bölge Müdürlüğümüze, Aydın, Balıkesir, Denizli, Manisa, Uşak, Çanakkale ve İzmir illeri bağlıdır. 2012 yılında, bu illerde ve bu illere bağlı ilçelerde poliçe sayısı 130 bin adede, sigortalı alanlar 1 milyon 500 bin dekara, büyükbaş hayvan sayısı 100 bin adete ulaşmış, küçükbaş hayvan sayısı ise 50 bin adete yaklaşmıştır. Sigortalı kümes hayvanlarının adedi ise 5 milyon civarındadır. Üreticilerimizin tarım sigortalarını her geçen yıl daha fazla benimsemesi, sistemin giderek büyüyerek, üreticiye çok daha iyi fırsatlar, ödeme koşulları ve geniş teminatlarla hizmet verebilecek düzeye ulaşması bizleri mutlu etmektedir. Aynı gelişimin, yoğun eğitim faaliyetleri ve tanıtım çalışmalarıyla 2013 yılında da devam edeceğine inancımız tamdır."

Ödeme esnasında, üreticiye çok çeşitli ödeme ve indirim kolaylıklarının sunulduğunu vurgulayan Yıldırım, dolu paketinde üreticinin ödeyeceği primin yarısının, don paketinde ise, primin üçte ikisinin devlet tarafından karşılandığını da hatırlattı.

Muhabir: Turgay Duyar/Senem Yazıcı

Yayıncı: Tolga Albay - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Denizli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title