Haberler

Üreten Kadınlar Ekonomiyi Canlandıracak

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, uzun süredir hazırlık yaptıkları "Üreten Kadınlar Emek Pazarı" projelerini hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kadınların üretim gücüne katılması ve ekonomik yaşamda yer alması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yerel ürünlerin daha fazla kişiye ulaşması ve el emeği çalışmaların kazanca dönüştürülmesi amacıyla kadınlara desteğini sürdüren meclis üyeleri son olarak uzun zamandır gündemde olan "Üreten Kadınlar Emek Pazarı"nı hayata geçirdi. Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Düzce Belediyesi Katlı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezinde kurulan pazarın açılışı AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile Nursel Ay, AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve kent konseyi kadın meclisi üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Üreten kadınların aile ekonomisine ve hatta milli ekonomiye katkıda bulunmasının büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Dursun Ay açılış törenindeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle açılışımıza hoş geldiniz. Burada hanım kardeşlerimizin el emeklerini sergilemekten biz de mutluluk duyuyoruz. Burası biliyorsunuz sadece Pazar günleri kurulan Pazar ile rağbet görüyordu. Şimdi artık hanım kardeşlerimiz burayı canlandıracak. Melen Su Park'ta bir yoğunluk var, aynı yoğunluğun burada da elde edeceğimize inanıyorum. Hatta hanım kardeşlerimziin satışa ürün bile yetiştiremeyeceğini düşünüyorum. Şimdiden hepsine hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum."

Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri ve Aile Yaşam Merkezi'nde açılan "Üreten Kadınlar Emek Pazarı" her Çarşamba günü sabah 8'den akşam 8'e kadar ve aynı zamanda Pazar günleri de hizmet verecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kent Konseyi Düzce Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?v Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title