Haberler

Ürdün'deki Silahlı Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ürdün İçişleri Bakanı Selame Hamad'ın basın açıklaması Ürdün'ün başkenti Amman'daki polis eğitim merkezinde, bir polisin ateş açması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırının "psikolojik ve ekonomik nedenlerle gerçekleştirildiği ve herhangi bir terör bağlantısının olmadığı" bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ürdün İçişleri Bakanı Selame Hamad'ın basın açıklaması Ürdün'ün başkenti Amman'daki polis eğitim merkezinde, bir polisin ateş açması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği saldırının "psikolojik ve ekonomik nedenlerle gerçekleştirildiği ve herhangi bir terör bağlantısının olmadığı" bildirildi.Ürdün İçişleri Bakanı Selame Hamad, düzenlediği basın toplantısında, "Amman'daki bir polis eğitim merkezinde düzenlenen silahlı saldırı, psikolojik ve ekonomik nedenlerle gerçekleştirilmiş olup herhangi bir terör bağlantısı bulunmamaktadır" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Amman Ürdün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title