Haberler

Upds'den "Akdenizlilik ve Gurbet" Temalı Sergi

Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (Upds), Tüyap'ta 27 Ekim-4 Kasım Tarihleri Arasında "Akdenizlilik ve Gurbet" Temalı Bir Sergi Düzenleyecek.

-Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPDS), TÜYAP'ta 27 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında "Akdenizlilik ve Gurbet" temalı bir sergi düzenleyecek.

ANKARA (ANKA) - Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPDS), TÜYAP Sanat Fuarı kapsamında, 27 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında "Akdenizlilik ve Gurbet" temalı bir sergi düzenleyecek.

UPDS'den yapılan açıklamada, tüm dernek üyeleri bu sergiye katılmaya davet edilirken, serginin düzenleme komitesinin sorumluluğunu, UPSD Yönetim Kurulu adına Başkan Bedri Baykam ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Erkan, Pınar Yeşilada, Bahri Genç ve Tülin Onat üstlendi.

Sergide yer alacak olan sanatçılar arasında, Tomur Atagök, Orhan Taylan, Nazan Azeri, Bedri Karayağmurlar, Burçin Erdi, Aslı Özok, Ekrem Kahraman, Mehmet Yılmaz, Mustafa Karyağdı, Nur Ataibiş, Maria Sezer, Meryem Arıcan, Sabine Ott, Vicdan Nalbur, Varol Topaç, Zeren Akyar, Can Tatlıparmak, Bahri Genç, Nurettin Erkan, Sonja Tanrısever, Pınar Yeşilada, Tülin Onat, Bedri Baykam ve Hasan Sencer Sarı bulunuyor.

TÜYAP'ın UPSD ile beraber hazırladığı ve bir kitap niteliğinde çıkacak olan sergi yayınının görsel yönetmenliğini Sadık Karamustafa yapacak.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title