Haberler

Ünye Belediyesinin Bilgilendirme Toplantısı

Ünye Belediyesinin, 3. hizmet yılı dolayısıyla "Yıllık İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Ünye Belediyesinin, 3. hizmet yılı dolayısıyla "Yıllık İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, ilçedeki bir otelde gerçekleşen toplantıda, son 15 yılda Ordu'ya yapılan yatırımların tek parti iktidarı gücüyle yapıldığını söyledi.

Uzun yıllardır aralıksız olarak devam eden tek parti hükümetinin avantajından Ordu'nun fazlasıyla yararlanmaya çalıştığını belirten Taşcı, "Ama bütün bu hizmetlerin ve başarının altında, bu hizmetleri katlayacak olan milli iradenin, milletimizin birlik ve beraberliğinin, devletimizin bekasının teminat altına alınmasıdır. Yoksa bu hizmetlerden ne bahsedebiliriz, ne konuşabiliriz." dedi.

Taşçı, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkenin istikrar ve istikbali için olması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

" Türkiye'de 16 Nisan'da bir referandum oylaması olacak. Bu referandum oylamasına açık ve aleni bir şekilde Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu herkes söylüyor. Bu sistemin işlemediğini, hele hele Cumhurbaşkanımızın da halkoyu ile seçilmesinden itibaren Türkiye'de bir sistem sorunu olduğunu muhalefeti, iktidarı ile herkes söylüyor. Cumhurbaşkanlığı sistemi Türkiye'nin istikrarı ve istikbali için bu süreç 15 Temmuz'dan itibaren kaçınılmaz olarak milletimizin önüne geldi. Buradan çıkan sonucun ülkemize, milletimize ve tüm dünya insanına huzur, mutluluk getirmesini diliyorum."

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ise toplum olarak belediyecilikte her geçen gün çıtanın yükseldiğine işaret etti.

Yapılan hizmetlerin, şehri ilmek ilmek dokumak manasında son derece ciddi olduğunu söyleyen Güney, " Ünye'nin çehresini değiştirecek ve önemli hizmetler. Bu hizmetler ne kadar halkımız tarafından benimsenir ve sahiplenilirse rahat olacağı gibi yine onların desteği alındığı takdirde de kolay olacaktır." diye konuştu.

"Projelerde önemli aşamalar kaydedildi"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da göreve geldiği andan itibaren modern ve kültürü ile iç içe bir kent inşa etme amaçlı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Doğru ve akılcı yönetimin başarıyı getirdiğine işaret eden Çamyar, şunları kaydetti:

"Şehirlerin, orada yaşayan toplumları, tarihini ve kültürünü yansıtması gerekiyor. Bir toplumun hafızası, hiç kuşkusuz kültürü ve tarihidir. Ünye'yi tarihi kimliği ile yeniden buluşturuyoruz. Üniversite Yerleşke Alanı, Organize Sanayi Bölgesi, Ünye Kalesi Restorasyon Projesi, Çamlık Projesi, Ünyeport Konteyner Limanı Projesi gibi Ünye'nin turizm, sanayi ve eğitim gibi alanlarda gelişmesi yönündeki projelerde önemli aşamalar kaydedildi. 2002 yılından günümüze kadar 15 senedir AK Parti hükümetiyle Türkiye istikrarlı bir şekilde büyüdü. Belediyeler olarak ortaya çıkardığımız başarılı çalışmalar da ülkenin istikrarıyla oluyor."

Programa, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Türkiye Ordu Ünye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title