Haberler

Ünüvar, Muhtarlarla Buluştu

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti’nin 13 yılda Adana’da gerçekleştirdiği yatırımlar ile gerçekleştirmeyi planladığı projeleri muhtarlara anlattı.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti'nin 13 yılda Adana'da gerçekleştirdiği yatırımlar ile gerçekleştirmeyi planladığı projeleri muhtarlara anlattı.

Ünüvar, Adana'nın çeşitli bölgelerinden gelen yaklaşık 500 muhtarla, akşam yemeğinde bir araya geldi.

Seyhan Oteli'ndeki organizasyonda, masaları tek tek dolaşarak muhtarlara "hoş geldiniz" diyen Ünüvar, program öncesi muhtarlarla bir süre sohbet etti. Ardından kürsüye çıkan Ünüvar, AK Parti hükümetlerinin 13 yılda Adana'da gerçekleştirdiği yatırımlar ile gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili muhtarlara sunum yaptı.

Adana'nın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da deyimiyle bölgesinde öncü bir şehir olduğunu belirten Ünüvar, "Nehirlerin geçtiği şehirlerin hep canlı kaldığı söylenir. Hep kendi kendini yenilediği söylenir. Kaldı ki Adana'dan hem Seyhan hem Ceyhan nehirleri geçiyor. Çok heyecan verici bir şehir. Dünyanın kavşak noktalarından, Ortadoğu'yla sürekli irtibatlı olan lider bir şehir" dedi.

AK Parti döneminde Adana'ya yapılan yatırımların slaytları eşliğinde konuşmasına devam eden Ünüvar, "13 yılda gerçekleştirilen bütün faaliyetlerin toplam değeri yaklaşık 19.5 milyar TL. Yani yıl başına 1.5 milyar TL'lik bir yatırım var. Heyecan verici yatırımlar var. Başlayan ve devam eden yatırımlar var. Her iktidar icraat yapmak ister, ama AK Parti gibi icraat yapamaz. Çünkü AK Parti, politikalarını gerçekçi zeminlere oturtup, bütçesini de makro ekonomik dengeler üzerinde yaptığı için eğitimden sağlığa, ulaşımdan ticarete, tarımdan sanayiye pek çok alanda heyecan verici yatırımlar yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Yeter mi? Yetmez. Bizim Adana'yı geleceğe hazırlamak gibi bir gayemiz var" diye konuştu.

Ünüvar, bütün bu hizmetlerin, güçlü ekonomi ve istikrarlı iktidarlarla yapılabileceğini ifade etti.

AK Parti'nin Adana'daki 14 milletvekili adayının hepsinin birbirinden çalışkan, değerli ve kendi işlerinde başarılı olmuş pırıl pırıl insanlar olduğunu belirten Ünüvar, "AK Parti iktidarı 13 yılda Adana için çok şeyler yaptı, ama bu kadro daha çok şeyler yapacak. Gece gündüz demeden çalışıyoruz ve kazanacağız. İnşallah bütün bu anlattığımız projeleri bitirdiğimizde, Adana ulaşımda, tarımda, sağlıkta, enerjide, sanayide lider şehir olacak" dedi.

Ünüvar, sunumunda, AK Parti'nin Adana'da gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı başlıca projeleri şöyle sıraladı:

"Hızlı tren, Bin 550 yataklı şehir hastanesi, Adana Numune Hastanesi, Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası, Adana Devlet Hastanesi. Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Saimbeyli Devlet Hastanesi, Karaisalı Devlet Hastanesi, Kızıldağ Semt Polikliniği, Ceyhan Devlet Hastanesi, Kozan Devlet Hastanesi, İmamoğlu Devlet Hastanesi ek binası, Seyhan'ın güneyine semt polikliniği, stadyum, Kent Müzesi, Anavarza Antik Kenti kazı çalışmaları, eğitim yatırımları, adalet sarayı ve istinaf mahkemeleri, Yedigöze Barajı, Maden yatırımları, Ceyhan Enerji Endüstri Bölgesi, Karataş Limanı. Güney Kuşak Çevre Yolu."

Prof. Dr. Necdet Ünüvar, akşam yemeğinin ardından, muhtarları tek tek uğurladı.

Toplantıya, Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Ankara'nın Kazan İlçesi Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar ÖZtürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, milletvekili adayları Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık, Asuman Tekin, Ramazan Demir, Mehmet Ay, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, il yöneticileri ve meclis üyeleri de katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Ünüvar Ak Parti Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title