Haberler

    Unutursam Yandım Dedirten Özel Günler

    Hatırlamak, anmak, değer vermek, hediye hazırlamak… Tüm bunlar oldukça özel! Özel günlerse tüm bu değerleri yaşatabilmek adına oldukça önemli.

    Sizin için önemli olmasa bile karşınızdaki için oldukça önemli özel günler olabilir. İşte tam da bu yüzden bazı günler atlamamak oldukça kritik. Eğer eşinizden, sevgilinizden, ailenizden veya arkadaşlarınızdan tam tabiriyle trip yemek istemiyorsanız sizler için derlediğimiz bu özel günleri ajandanıza kaydetmenizde fayda var.

    Doğum Günleri

    İnsan doğar, büyür, ölür. Ölüm ne kadar yas sebebiyse, doğum ise o kadar özel ve önemli. O nedenle de hatırlanmayı en çok hak eden özel günlerden biri. Eminiz en yakınlarınızın doğum gününü asla unutmuyorsunuz ama malum insanlık hali… Yoğun hayat temposu, koşuşturmaca derken bu özel günde aradan kaçabiliyor. O nedenle ajandanıza, telefonunuza ilk kaydetmeniz gereken tarihler yakınlarınız doğum günleri olmalı.

    Anneler Günü

    Her yıl Mayıs ayının 2. pazarı kutlanan bu özel gün annelerimizi anmamız ve onlara verdiğimiz değeri göstermemiz için oldukça büyük bir fırsat.

    Eğer her yıl anneme ne alacağım derdine düşüyorsanız, sizin için hazırladığımız önerilerimize göz atabilirsiniz.

    Babalar Günü

    Kabul edin! Çoğu zaman Anneler Günü büyük bir şevkle kutlanırken, Babalar Günü göz ardı edilebiliyor. Her yıl Haziran ayının 3. pazarı kutlanan bu özel günde babalarınıza gereken değeri göstermeyi unutmayın.

    Evlilik Yıldönümü

    Veee ülkemizdeki en büyük çift kavgalarından birinin nedeni olan o özel gün. Aman diyelim siz siz olun bu günü unutmayın. Özellikle ülkemizde kadınlar tarafından oldukça önem verilen bu günü sakın ama sakın unutmayın. Bizde uyarması! ??

    Tanışma Yıldönümü

    En az evlilik yıldönümü kadar önemli olan bugün pek çok çift tarafından oldukça büyük bir özenle kutlanıyor.

    Sevgililer Günü

    14 Şubat Sevgililer Günü Hakkında Bilmeniz Gereken Herşey

    Kırmızı güller, oyuncak ayılar, romantik akşam yemeği rezervasyonları ve daha fazlası… İşte tüm bunlar 14 Şubat Sevgililer Günü için. Bu özel günün ortaya çıkış hikayesiyle ilgili oldukça farklı rivayetler var. Nasıl ortaya çıktığı bilinmez ama çok fazla insan için öneminin büyük olduğunu söyleyebiliriz.

    Üstelik tam bir alışveriş çılgınlığına dönen Sevgililer Günü'ne dair oldukça çarpıcı ve ilgi çekici istatistikler de bulunuyor. Sizler için derlediğimiz

    Dünya Emekçi Kadınlar Günü

    Dünya Tarihini Değiştiren Kadın Eylemleri

    8 Mart günü kutlanan bugünle ilgili bilinen en büyük yanlış bu günün bir kadına gül almaktan öte bir gün olduğunun bilinmemesi. Amerika'da gerçekleşen ve onlarca kadın işçinin ölümüyle sonuçlanan bir olayın anılması için anlamlandırılan 8 Mart'ın değerini anlayabilmek için göz atabilirsiniz.

    Mesleklere Özel Günler

    Tıp Bayramı

    Her yıl 14 Mart'ta kutlanan bu özel gününde oldukça anlamlı bir geçmişi var. 1. Dünya Savaşı sonrasında  İstanbul'un işgal edildiği günlerde, yabancı işgal kuvvetlerine karşı tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak 1919 yılında kutlandı. Günümüzdeyse 14 Mart'ın içinde bulunduğu hafta "Sağlık Haftası" olarak kutlanıyor.

    Öğretmenler Günü

    Öğretmenler Günü, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım'da kutlanmaktadır. Sizler de bu anlamlı günde öğretmenlerinizi anmayı unutmayın.

    Avukatlar Günü

    Atatürk, 5 Nisan 1923'de Ankara Barosunu açmış ve adaleti türk avukatlarına emanet ederek, bu günü de Avukatlar Günü olarak ilan etmiştir. Bu anlamlı gün, halen daha Avukatlar Günü olarak kutlanmaktadır.

    Naçizane Bir Öneri

    Bu günlerin pek çoğunun günümüz dünyasında insanları alışveriş yapmaya ve tüketmeye teşvik ettiğini artık hepimiz biliyoruz. O yüzden bu günleri hediye alma günü ilan etmenize gerek yok. Sevdiklerinize onları sevdiğinizi de hissettirerek ve bu özel günleri beklemeyerek de onları mutlu edebilirsiniz.

    Kaynak: Emoji.com.tr / Komik - İlginç

    Anneler Günü Komik - İlginç Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title