Haberler

Unutulmaz Sevgililer Günü Paketleri

Şehrin tam kalbinde Sevgililer Günü seçenekleri The Marmara Taksim'den…

İstanbul'un merkezinde Taksim'de konumlanan The Marmara Taksim birbirinden farklı Sevgililer Günü seçenekleriyle İstanbul aşıklarını bekliyor.

The Marmara Taksim'in Executive Chef'i Rudolf Van Nunen tarafından hazırlanan 'Aşk İletimi' menüsünde birbirinden eğlenceli isimlerle birbirinden eşsiz lezzetler damakları şenlendiriyor. Tuti Restaurant'ta alacağınız Sevgililer Günü menüsünde 'İkili' iki adet kabaklı parmesan lolipop, 'O ve Ben' mango soslu çiçek salatası eşliğinde kadınlar için altın kaplı kiraz ağacı fümeli somon, erkekler için gümüş kaplı kiraz ağacı fümeli somon sunuyor. 'Tango için iki kişi gerekir' pırasa mus ve közlenmiş kırmızıbiber esansı ile kajun baharatlı ıstakoz kuyruğu, 'Işıldayan Gökkuşağı' şamfıstığı ve Madagaskar baharatı ile kaplanmış dinlendirilmiş bonfile sunuyor. 'Tatlı Baştan Çıkartma' rakılı nar sorbesi, çikolata velvet, fındık soslu hurmalı kek ve çikolataya batırılmış çilekler, sevgililer gününe özel kalpli çikolatalar, çay veya kahve sunuyor. Tatlı tabağı iki kişilik özel şef ekibi tarafından, talep eden misafirin tabağın şekline ve yazısına karar vermesiyle hazırlanacaktır. Bu muhteşem akşam yemeği içkiler hariç kişi başı KDV dahil 125 TL.

Her tercihe uygun Sevgililer Günü konaklama paketleri…

The Marmara Taksim bu özel günü daha da özel kılmak isteyen misafirleri için 160 Euro ile 440 Euro arasında değişen fiyatlarla kahvaltı dahil konaklama sunuyor. Tuti Restaurant 2 kişilik Sevgililer Günü menüsü ve sabah kahvaltısının dahil olduğu deluxe odalarda konaklama 275 Euro ile 425 Euro arasında değişen fiyatlarla süit odalarda ise 535 Euro ile 590 Euro arasında değişen fiyatlarla sunuluyor. Sevgililer günü menüsünden iki kişilik akşam yemeği misafirlerin tercihi doğrultusunda odalarında servis ediliyor. 25 cc'lik beyaz ve kırmızı şarap ve çikolataya batırılmış çilekler konaklama paketini tercih eden misafirleri bekleyen diğer sürprizler.

Sevgililer Günü yemeği ve konaklamadan çok daha fazlası The Marmara Taksim Luxury Paketinde

Evinizden lüks araç ile The Marmara Taksim'e transfer, girişte size özel karşılama, odanızda şampanyalı check in, yemek öncesi rahatlatan 30 dakikalık İsveç masajı luxury paketini tercih eden misafirlerimiz için sunulan özel hizmetler. Executive Chef Van Nunen'in özel menüsü eşliğinde Tuti Restaurant'ta veya süitinizde romantik akşam yemeği, tercihinize göre siz yemekteyken hazırlanan romantik kokulu mumlar eşliğinde sımsıcak jakuziniz, sabah arzunuza göre süitinizde veya Tuti Restaurant'ta alınabilen kahvaltı luxury paketine dahil olan diğer hizmetler. Luxury Paket KDV dahil 999 Euro.

The Marmara Pera Sevgililer Gününde Ne İstediğinizi Biliyor

Romantizm ve eğlenceyi bir arada sunan The Marmara Pera, Sevgililer Gününe özel 'Bu akşam ne istediğinizi biliyoruz' konaklama paketini hazırladı.

Sevgililer Gününe özel muhteşem akşam yemeği, sürpriz ikramların sunulduğu 1 gece konaklama, ve The Marmara Cafe'de sabah kahvaltısının dahil olduğu Sevgililer Günü paketi, superior oda tercihi ile 280 Euro, süit oda tercihi ile 540 Euro, Mikla Restaurant'ta yerli şarap ikramı dahil akşam yemeği ve superior odada konaklama tercihi ile 300 Euro'ya sahip olabilirsiniz.

Konaklama paketlerine dahil olan en güzel sürpriz ise tercihinize göre Jolly Joker'da gerçekleşecek olan Levent Yüksel konser bileti veya ilk içkinin dahil olduğu kulüp 11.11 giriş bileti.

The Marmara Şişli'de Sevgililer Günü'nü Bambaşka Bir Atmosferde Geçirin

1950'lerin Amerika'sından esinlenen tasarımı ile büyüleyici bir atmosfer sunan The Marmara Şişli, Sevgililer Günü için eşsiz bir akşam yemeği ve konaklama alternatifleri sunuyor.

Sevgililer Gününe özel love cake,1 gece konaklama ve zengin sabah kahvaltısı square odada çift kişi 99 Euro, süit oda tercihinde ise 209 Euro olarak sunulmaktadır. Pakete dâhil olan diğer hizmetler ise ücretsiz otopark, ücretsiz GYM kullanımı, odalarda ve genel alanlarda WIFI, müsaitliğe istinaden erken giriş ve geç çıkış olarak sunuluyor.

Aşıklara özel Sevgililer Günü yemeği

The Marmara Şişli'nin Sevgililer Gününe özel eşsiz menüsünde başlangıç olarak zeytinyağlı tabağı ve ıspanak köftesi, ana yemekte baharatlarla dövülmüş ve pane edilmiş piccata sosunda dana eti, biberiye ile marine edilen cheddar peynirli fırınlanmış patatesten oluşan Veal Piccata sunuluyor. Beyaz çikolatalı ve ahudutlu cheesecake ile mevsim meyvelerinden oluşan fondü tabağı damaklarınızı tatlandırıyor.

Limitsiz beyaz ve kırmızı şarap tercihinize göre limitsiz bira veya rakının ve 2 kadeh şampanya servisinin dahil olduğu Sevgililer Günü yemeği 120 TL.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Marmara Taksim Aşk İlişkiler Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title