Haberler

Ünlülerin Kuaförü Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Konak İlçesi'ndeki Konak Pier Alışveriş Merkezi'nde, Ağabeyiyle Birlikte İşlettiği ve Birçok Ünlü İsmin Uğrak Yeri Olan Diba Kuaför ve Güzellik Merkezi'nde Uğradığı Silahlı Saldırıda Ölen 26 Yaşındaki Eray Erdinç İrhan, Bugün Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Konak İlçesi'ndeki Konak Pier Alışveriş Merkezi'nde, ağabeyiyle birlikte işlettiği ve birçok ünlü ismin uğrak yeri olan Diba Kuaför ve Güzellik Merkezi'nde uğradığı silahlı saldırıda ölen 26 yaşındaki Eray Erdinç İrhan, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Baba Fikri İrhan, cenaze töreni boyunca güçlükle ayakta durdu. Kaçan katil zanlısı Cuhan Kaplan henüz yakalanamazken, saldırıdan yaralı kurtulan Atılay Güven İrhan'ın, 'azmettirici' olarak suçladığı avukat A.Ö. ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Konak Pier Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi. Diba Kuaför ve Güzellik Salonu'nun sahibi olan 31 yaşındaki Atılay Güven İrhan ve kardeşi Eray Erdinç İrhan, işyerini kapatmaya hazırlandıkları sırada yanlarına gelen Cuhan Kaplan'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaplan'ın peşpeşe ateşlediği tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan Eray Erdinç İrhan, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağabeyi Atılay Güven İrhan ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Atılay Güven İrhan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Eray Erdinç İrhan'ın cenazesi, yakınları tarafından Alsancak Hocazade Cami'ne götürüldü. İrhan'ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çocuklarının İzmir'deki işlerinin iyi gitmesi üzerine İzmir'e 6 ay önce taşınan ve emekli öğretmen olan baba Fikri İrhan, cenaze töreni boyunca gözyaşı döktü. Ayakta güçlükle durabilen Fikri İrhan, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Emekli bankacı olan anne Gülsev İrhan ise rahatsızlığından dolayı cenaze törene katılmadı.

EĞLENCE SÖKTÖRÜNDE BÜYÜMEK İSTİYORDU

İzmir'e geldikten sonra işlerinin büyüten kardeşlerden Eray Erdinç İrhan, yaklaşık 5 ay önce Alsancak Semti'nde açtığı eğlence mekanıyla yeni bir işletmeciliğe başladı. Eğlence söktöründe büyüyerek bir numara olmanın hayallerini kurduğunu söyleyen arkadaşları, ''Erdinç hayalleriyle toprağa verildi'' dedi.

AVUKATA 'AZMETTİRİCİ' SUÇLAMASI

Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Atılay Güven İrhan'ın verdiği bilgiler doğrultusunda yönlendirilen soruşturmada, 'azmettirici' olarak suçlanan avukat A.Ö. dün gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen avukat A.Ö., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen A.Ö.'nün olayın kendisiyle bir ilgisinin bulunmadığını, kendisine borcu olan kişilerle, alacaklı olan kişiler arasındaki tartışmadan kaynaklandığını söylediği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Cuhan Kaplan'ın yakalanması için soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title