Haberler

Ünlüleri Yorumladı

En Çok Reklam ve Sinema Filmi Çeken Yönetmenler Arasında Yer Alan Sinan Çetin, Bugüne Kadar Kamerasıyla Tanışan 330'u Aşkın Ünlüden Bazılarını Haftalık Dergisine Yorumladı:.

Yasemin Kozanoğlu

* Dünyada yaşamakla uçmak arasındaki tercihini uçmaktan ve insanlara kanatlı melek olarak görünmekten yana kullanmış biridir. Keşke uçmak yerine ayaklarını yere bassaydı, dünya çapında yıldız olurdu.

Hülya Avşar

* Hülya Avşar'ın gözlerinde her erkeğin aşık olacağı kadını gördüm. Bir aşk yaşamadık ama Hülya Avşar dendiğinde aklıma hep o gözler gelir. O gözlerdeki derin bakışlar erkekleri derinden etkiler.

Tarkan

* Onun yönetmen olması gerektiğini düşünüyorum. Bir gün kendi filmini yazıp yönetirse hiç şaşırmayın. Anlattığımız filmi bir türlü çekemedik.

Engin Günaydın

* Bir reklam filminde karşıma çıktı. Çok gergindi. Sonra gerginliğini mizaha dönüştürdü. Hayatımda gördüğüm en nevi şahsına münhasır insan, kişilik sahibi, hiç aktöre benzemeyen bir aktördür.

Şener Şen

* Her sete gerekli, dünyanın en tatlı, en uyumlu, çalışılması en hoş insanlarındandır. Çünkü sette kendisini eğlendirmek için sizi de eğlendirir. Tartışmaları da keyiflidir.

Gülse Birsel

* "Bu kızı keşfedeyim de sırtından para kazanayım" duygusu uyandıran biriydi bende. Hiç yanılmamışım. Hem o, hem de biz kazandık. Allah her şirkete bir Gülse Birsel vermeli...

Haluk Bilginer

* Gövdesini kameranın önüne korkusuzca koyan ve bunu acayip bir konsantrasyonla yapan, aktörlüğün simgesi bir adam. 'Aktör' dendiğinde onun adını söylerim.

Pelin Batu

* Erkeklerin bir bakışta aşık olduğu kadın klasörüne girer. Komser Şekspir'deki rolünün karşılığına uymadığını düşünüyorum. Bu benim hatamdı. Seksi ve alımlı genç bir kadın rolü gerekirse onunla çalışmak isterim.

Sanem Çelik

* Onda bir oyuncuda olması gereken çok önemli bir şey var. Şeytan ve meleği yüzünde bir arada tutabiliyor. Bu yüzden birlikte çalıştığı bütün yönetmenlerin sevgilisidir. Olmayı da sürdürecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title