Haberler

Ünlülere Siyah Camdan Ceza

Eski manken Tuğba Özay'a, aracının camlarına siyah film taktığı için 154 TL ceza kesildi.

Eski manken Tuğba Özay'a, aracının camlarına siyah film taktığı için 154 TL ceza kesildi. Polis tarafından bağlanan aracın film camları polis tarafından söküldü. İşlemler için Emniyet Müdürlüğünü binasına gelen Tuğba Özay "Bir plaka işim vardı. Bu nedenle geldim" dedi. Öte yandan eski Türkiye güzelleri Merve Büyüksaraç ve Demet Şener'in de geçtiğimiz aylarda araçlarına siyah film taktıkları için trafik cezası belirtildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada, camları siyah film olan bir araç durduruldu. Aracı kontrol eden polis, sürücü eski manken Tuğba Özay ile karşılaştı. Evraklarında bir eksiklik bulunmayan Tuğba Özay'a aracın camlarının siyah film olması üzerine hakkında yasal işlem yapıldı. Araç camdaki filmlerinin sökülmesi için emniyetin oto parkına çekildi.

Öte yandan Tuğba Özay'a 154 TL trafik cezası yazıldı. Filmleri sökülen aracın fotoğrafları polis tarafından çekildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Tuğba Özay aracını teslim aldı. İşlemlerinin yapılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü binasından ayrılan basın mensuplarına Tuğba Özay "Bir plaka işlemim vardı onun için geldim " dedi.

Öte yandan Survivor Adası'nda yarışmaya giden ve geçen haftalarda elenen eski Türkiye Güzeli Merve Büyüksaraç da yarışmaya gitmeden bir gün önce siyah film takmak suçundan ceza yediği ortaya çıktı. Eski Türkiye Güzellerinden Demet Şener'e de geçtiğimiz aylarda Taksim'de trafik polisi tarafından durdurularak, aracına camına siyah film takdırdığı gerekçesiyle 154 TL para cezası kesildiği belirtildi.

(BB) - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Büyüksaraç Demet Şener Tuğba Özay Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title