Haberler

Ünlülerden Ramazan mesajları

Güncelleme:

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sanat dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya adreslerinden mübarek ayı değerlendirdi.


Hayranlarına tavsiyede bulunan şöhretler, insanları hoşgörülü olmaya çağırdı ve sofralarımıza bereket diledi.
İşte o mesajlar:

İbrahim Tatlıses : 11 Ayın Sultanı, yılın en güzel ayı Hoşgeldin... Bizi bu sene de Ramazan Ayı'na kavuşturan Yüce Rabbime hamdolsun... Tüm Müslüman alemine, vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin inşallah...
Ağzınızdan dua, sofranızdan bereket eksik olmasın, Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah...

Seda Sayan : Rahmet Mağfiret ve bereket ayı hayırlı olsun.

Sibel Can: Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan.

Gülben Ergen: Özünle, sözünle, yüreğinle, kulağınla, dilinle #Oruç en son midenin açlığı... Dedikoduya oruçluyum, kötü söze oruçluyum, kalp kırmaya oruçluyum, 11 ay boyunca yediğim, içtiğim, söylediğim, dinlediğim ne varsa #Oruçluyum bu arınmanın en güzel, en kutsal günlerinin, gecelerinin anlamının #farkında olanlardan olalım #İnşallah #HayırlıRamazanlar #AllahKabulEtsin # Elhamdülillah

Oğuzhan Koç: Mutlu, huzurlu, bereketli Ramazanlarımız olsun. #HayırlıRamazanlar

Onur Akay: Hoşgeldin #Ramazan! Sene içinde geçen mevsimlerin ve ayların ruhunu, en tatlı dille bize aktaran #Ramazan ayında merhamet, yardımlaşma, paylaşma, sevgi ve saygı gibi duyguları en yoğun şekilde yaşamanızı temenni ediyor, ülkemize huzur ve sofralarımıza bereket diliyorum.

Esra Erol: Ramazan ayı boyunca ezan vaktini beklemeyi, iftar sofralarını, sahur vaktini, davul sesini, Ramazan ayının bereketini ve manevi huzuru seviyorum. Ramazan ayında ruhunuzda bulunan tüm güzelliklerin, iyiliklerin olgunlaşması dileğiyle… Nefsini terbiye edenler yaşamı kazanır.

Şahan Gökbakar: Güzelliklere vesile bir Ramazan dileğiyle... Allah kabul etsin!

Fettah Can: Hayırlı Ramazanlar.

Alişan: Allah'ın izniyle bir Ramazan ayına daha kavuştuk şükürler olsun. Hayırlı Ramazanlar olsun herkese… Bu mübarek ayda, Allah'ım herkesin tuttuğu oruçları, ettiği duaları kabul etsin inşallah.

Kaynak: Bültenler / Magazin

İbrahim Tatlıses 11 Ayın Sultanı Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title