Haberler

Ünlülerden 'Hayatına Sahip Çık' Kampanyasına Destek

BAZI  sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, kültürlerini ve alışkanlıklarını hedef alan saldırılara karşı 'Hayatına Sahip Çık' adıyla kampanya başlatıldı. Aralarında Ata Demirer, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Fatih Terim, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu gibi isimlerin olduğu iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim kampanyaya destek verdi.

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD), Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) veTüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) öncülüğünde, son dönemde Türk halkının yaşam standartlarını, değerlerini, kültürünü ve alışkanlıklarını hedef alan olaylara karşı başlatılan 'Hayatına Sahip Çık' kampanyası, bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, KMD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, TURYİD Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer ve TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl'ün katılımıyla bugün Beşiktaş'ta bir restoranda düzenlenen toplantıyla kampanya hakkında bilgi verildi. Ayrıca iş, sanat, spor ve magazin dünyasından ünlü isimler de katıldı

TOPLUMSAL REFAH VE GÜVEN DUYGUSUNUN PEKİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

'Hayatına Sahip Çık' kampanyası için "Toplumsal refah ve güven duygusunu pekiştirmesi ve insanlık dışı saldırıları gerçekleştirenlerin oyunlarına gelinmeyeceğini göstermeyi hedefliyor" denildi.

İSTANBUL'UN MARKA DEĞERİNİN KORUNMASI

Kampanyanın "Türk halkının moralini en yüksek düzeyde tutarak tekrar hayata karışmasına destek olmayı, diğer yandan medeniyetler beşiği İstanbul'un marka değerinin korunmasını" amaçladığı belirtildi.

#HAYATİNASAHİPCİK'

Toplantıda, Ata Demirer, Ayhan Sicimoğlu, Burcu Esmersoy, Demet Akbağ, Dilara Koçak, Ege, Fatih Terim, Gezegen Mehmet, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Mehmet Yaşin, Osman Müftüoğlu, Saba Tümer, Şahika Ercümen, Sedef İybar, Taylan Kümeli, Tümer Metin'in "hayatinasahipcik" hashtagiyle; sokakta gezerken, bir restoranda yemek yerken, balık tutarken, sinemaya giderken, parkta dolaşırken çekilen hayatın içinden görüntüleri de paylaşıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burcu Esmersoy Fatih Terim Demet Akbağ Ata Demirer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Mart 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! Seçim propaganda yasakları ne zaman başlıyor? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? 29-30 Mart hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title