Haberler

    Ünlülerden büyük tepki

    Güncelleme:

    Fazıl Say: Amerika'nın Kızılderili soykırımı ve Japonya'ya attıkları atom bombalarının, Ortadoğu'da uyguladığı vahşi 'böl ve yönet' işgalciliğinin milyonların ölümüne sebep olmasının hesaplaşmasını yapmadan diğer ülkelerle uğraşması artık ciddiye alınamaz. Önce kendini düzelt.

    Fazıl Say : Amerika'nın Kızılderili soykırımı ve Japonya'ya attıkları atom bombalarının, Ortadoğu'da uyguladığı vahşi 'böl ve yönet' işgalciliğinin milyonların ölümüne sebep olmasının hesaplaşmasını yapmadan diğer ülkelerle uğraşması artık ciddiye alınamaz. Önce kendini düzelt.

    12-13 yıl önce Türkiye, Ermenistan'a 'gelin beraber araştıralım bu tarihi, muallakta bir şey kalmasın. Beraber aydınlığa çıkaralım yaşananları' teklifinde bulundu. Ermenistan yanaşmadı. Yani tek doğru teori Ermeni teorisi olsun istediler. Bu gerçeklik değildir. Madem farklı teoriler, farklı rakamlar, farklı sebepler var, hepsi eşit irdelenmeli, konu araştırma konusudur. Hala tek bir adım bile atılmış değildir.

    Alişan: Soykırım arayanlar kendi tarihlerinde defalarca yaptıkları soykırımları bulabilirler. Bizim tarihimizde soykırım yok. Bizim tarihimiz şanla, şerefle, gururla dolu...

    Cenk Eren: Türkiye'nin tarihinde soykırım yoktur. Soykırım arayanlar dönüp kendi tarihlerine baksınlar, bolca göreceklerdir.

    Gökhan Özoğuz: Asla! Olmayan şeyle yüzleşilmez. Türk geleneğinde soykırım yoktur. ABD Başkanı Biden'ı iftiralarından dolayı kınıyorum.

    Işın Karaca: Biden'dan başka bir şey beklemek hata olurdu. Soykırım derken?

    Sibel Turnagöl: Kendi kendinize soykırım deyin. Biz kimseye soykırım yapmadık. Bunu siz de biliyorsunuz. Kendi yaptığınız soykırımların sayısı belli değil. Türk milletinin mertliğine rüyanızda bile yaklaşamazsınız.

    Mehmet Ali Erbil: Soykırım yapmışız... Kim demiş? Amerikan Başkanı... Hani şu Kızılderilileri katleden, Japonya'ya atom bombası atan, Vietnam'ı, Irak'ı, Afganistan'ı kana bulayan Amerika'nın başkanı! Karakterlerini, çıkarları üzerine oturtmak için çaba gösteren, haysiyet ve gurur kelimelerini ancak sözlükte görebilecek bu insanlar; tarihi de sözleriyle eğip bükmeye çalışıyorlar. Ama unutmayın ki, tarih bir kez yazılır... O tarih Türk milletini de hak ettiği gibi yazmıştır sayfalarına. Ne deseler boş... Kendileri gibi!

    Sinan Akçıl: Senden hiç hoşlanmamakta haklıymışım Biden, boş konuşma...

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Fazıl Say Japonya Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title