Haberler

Ünlüler Yanıtladı!

OYUNCU ZAFER ERGİN'İN EŞİ BİNNAZ ERGİN'İN ALDATILMA DEDİKODULARINA ALDIRIŞ ETMEDEN EVLİLİĞİNE DEVAM ETMESİ, YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI.

Oyuncu Zafer Ergin birkaç kez yanında genç bir kadınla magazin kameralarına yakalandı, aralarında ilişki olduğu ima edildi. Kıyamet kopacak sanılırken, eşi Binnaz Ergin "Aramızı bozmaya çalışıyorlar ama kimseye paye vermem. Bir kadınla dedikodusu çıktı diye 25 yıllık eşimi boşamam. Kimseyi sevindirmem" diye açıklama yaptı. Bir kez daha anladık ki her ilişkinin, evliliğinin iç dinamikleri farklı. Böyle bir durumda kimi düzenini bozmuyor, kimi çekip gidiyor. Biz de evlenmiş, evlenmemiş, uzun ilişkileri olmuş ünlü kadınlara sorduk: Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız, boşanır mıydınız?

SELDA USKAN - Yazar

ÖNEMLİ OLAN ALDATMANIN ÇEŞİDİ

Zafer Bey'in 'yoldan çıkma' nedenlerini karısı iyi çözümlemişse (ki çözümlemiş) ayrılmaması doğal. Burada önemli olan işin çeşidi. İki tür aldatma vardır; kalıcı ve geçici. Geçici aldatmanın özeti şudur: İster koca, ister sevgili olsun, yanındaki kadın eskimişse uzaktaki kadın cazip hale gelir. O diğer kadın okuma yazma bilmese hatta ter koksa bile! Bu yüzden hanımlar, kocalarının 'kalitesiz' kızlarla seviştiklerini duyduklarında nedense çok şaşırırlar. Onlara doğanın gerçeğini hatırlatmayı borç bilirim; bir erkek, anlık zevk uğruna tüm değerlerinden vazgeçebilir. Yeter ki o kadın, o an ona dilediği zevki yaşatsın.

BEGÜM KÜTÜK - Oyuncu

BOŞANMAK KOLAY DEĞİL

Bu gerçekten üzerinde düşünülmesi gereken zor bir soru. Evlilikte aldatma söz konusuysa, hele çocuk da varsa, boşanmak o kadar kolay değil. Ama bir kere güven kaybedildi mi, eskisi gibi olabilmek ya da gerçekten mutlu olabilmek hiç kolay olmaz diye düşünüyorum. Yapabilirim diyenleri de ben anlamıyorum.

BANU GEREDE - Fotoğrafçı

50'Lİ YAŞLARDA BEN DE AYIRLMAZDIM

Bence bu durumda doğru, yanlış yok. İki insanın arasında farklı anlaşmalar var. Uzun yıllardır evli bir çift düşünün. Adam genç bir kıza aşık oluyor ve bunu karısına söylüyor. Kadın kocasını o kadar seviyor ki, kızla beraber yaşamayı bile kabul edebiliyor. Benim kabul etmem çok zor. Bir de, bunu kaç yaşında yaşadığınızla da alakalı; 50'li yaşlarda yaşasaydım, ayrılmazdım. Düşünsenize, kadın pabuç bırakmadı diyelim, tek başına mı yaşayacak o yaştan sonra?

GÜNGÖR BAYRAK - Oyuncu

ASLINDA HİÇBİR KADIN İHANETE KATLANAMAZ

Bu, kadından kadına değişen bir durum. Bazı şeyler eşler arasında cereyan ediyor ve durumu en iyi kendileri biliyor. Bunu kabullenebiliyorlar. Bazıları "İhanet eden biriyle durmam" diyor ve gidebiliyor. Verdiğiniz örnekteki gibi, bazen kadın kabullenebiliyor ve kimse onu yargılayamıyor. Kocayla paylaşılan ilişki çok önemli. Aslında hiçbir kadın ihanete katlanamaz. Kimse eşini başkasıyla paylaşmak istemez.

SEVİM GÖZAY - Program Yapımcısı

ADAM PİŞMANSA BİR ŞANSI DAHA HAK EDEBİLİR

İlişkilerin bitmesine veya devam etmesine sebep olan şeyler, üçüncü şahıslarla yaşananlar değil çoğu zaman. Kadının cephesinde konu 'aldatma' bile olsa, eşinin başkasıyla ne yaptığından çok kendisine nasıl davrandığı önemlidir. Adam pişmansa ve hatasını telafi etmek için gerçekten çaba gösteriyorsa, bir şansı daha hak edebilir. Herkes hata yapabilir, önemli olan saygıyı yitirmemek. O bittiği zaman ne aşk kalıyor ne de sevgi...

SADAKATSİZLİĞİ AŞK ADINA KABUL ETMEM

DEFNE SARISOY - Spiker

Sadakat konusu ilişkinin içindeki bir dinamik. Her ilişkinin de farklı kuralları var. Kişisel olarak bunu kabullenebilir miydim? Hayır. Hayatta belli değerlerin korunması gerektiğine inanıyorum. Ben olsaydım ilişkime sahip çıkamazdım. Ayrıca aşkın da zedelenmesi durumu ortaya çıkıyor. Ben sadakatsizliği aşk adına kabul etmezdim.

DENİZ ÖZERMAN - oyuncu

DEDİKODU YÜZÜNDEN AYRILMAM

Aldatmanın şekline bağlı. Dedikodu yüzünden ayrılmam. Çok net bir şekilde başka biriyle ilişkisini öğrenirsem de durmam. Çocuğum olursa ne yaparım, onu da bilmiyorum. Beraber geçirdiğimiz yıllara, verdiğimiz emeklere de bağlı tabii bu durum. Bu, ani kararlar vermeyi durdurabilir.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title