Haberler

Ünlüler de Leyla'ya Ağladı

Eylül cinayetinin ardından Türkiye'nin yüreği bir kez daha yandı.

Eylül cinayetinin ardından Türkiye'nin yüreği bir kez daha yandı. Leyla'dan da acı haber geldi. Ünlü isimlerden de bu iki cinayete yönelik tepkiler yağdı. Ünlüler, üzüntülerini Instagram ve Twitter hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Alişan, Can Yılmaz, Demet Akalın, Ebru Polat, Ece Seçkin, Funda Arar, Gülben Ergen, Haluk Levent ve Merve Özbey bu isimlerden sadece birkaçı.

Alişan, "Daha Eylül'ün toprağı kurumadan, Leyla'dan acı haber geldi. Söylenecek tek kelime bulamıyorum. Allah'ım ailelerine sabırlar versin." dediği İnstagram paylaşımı ile tepki gösterdi.

Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz: "Minik bedenleri toprağa verip yarım saatte unutuyoruz. Dün Eylül, bugün Leyla...Sebep olanlara bela okumakla belasını bulan da yok zaten. Allah bizi o şerefsiz ahlaksız yaratıklarla birlikte yaşamakla lanetlemiş, başka açıklaması yok. Mekanları cennet olsun küçük meleklerin" dedi.

Demet Akalın küçük Leyla'dan alınan kötü haberden sonra "Sapıklık sapkınlık! Nasıl son verilecek bilmiyorum ama Allah yardımcımız olsun!" dedi.

Ece Seçkin, küçük Eylül ve Leyla'dan alınan acı haberin ardından tepkisini Twitter hesabından "Nasıl kıyarsınız bu küçücük kalplere, nasıl zihninizden şeytanlık geçirirsiniz bu günahsız ana kuzularına! Artık denecek tek kelime kalmadı, toprak bile kabul etmeyecek sizi, cayır cayır yanacaksınız!" sözleriyle gösterdi.

Gülben Ergen de Eylül ve Leyla cinayetlerine Instagram hesabından yazdığı "Gitti Leyla... Eylül gibi... Güzel evlatlar, #can parçaları. Doğumları, anıları, emekledikleri gün, sevdikleri pabuçlar, söyledikleri şarkılar hepsi zindan oldu annesine, babasına, köyüne, kasabasına ve içinde hissedebilen hepimize. Acıya alışmak normalleştikçe ağırlaşıyor yaşamak. İçimi nasır kaplıyor... Şiddettin böylesini bilerek nasıl yaşanır? Neye kime güvenilir? Merhamet sen neredesin? Vicdan #ses ver! İdam istemiyorum ben!!! Bir ömür işkence dolu bir hücre istiyorum çocuk katillerine! Ölüp kurtulmak yok!! İnleye, çeke, anıra anıra ölmeyecek yaşayacaksınız!! Kızgın demirlerle yanın çocuk tecavüzcüsü katiller!!!" sözleriyle tepki gösterdi.

Haluk Levent'te Twitter hesabından "Eylül'den sonra Leyla'yı da kurtaramadık... Çok üzgünüz..." sözleriyle duyduğu üzüntüyü belirtti.

Merve Özbey, art arda alınan acı haberlere tepkisini "Ne oluyor abi! N'oluyo ya... Hangi ara bu kadar vahşileştik! Ne vicdan ne merhamet ne Allah korkusu kaldı! Aklımı yemek üzereyim! Hala kıyamet kopmuyorsa iyi insanların yüzü suyu hürmetine!" yazarak gösterdi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Twitter Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title