Haberler

Ünlüler Çocukların Yardım Meleği Oldu

Sosyal sorumluluk projelerine destek veren adL ve ünlü moda tasarımcısı Cengiz Abazoğlu, çocukların eğitimi için birçok ünlü isimle birlikte Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) "Farkında mısınız? Dokunuyoruz" kampanyasına destek verdi.

Ünlü manken ve sanatçılar Özge Ulusoy, Selin Demiratar, Demet Kutluay, Funda Arar, TOÇEV'in "Farkında mısınız? Dokunuyoruz" kampanyasında çocukların yardım meleği oldu. Özge Ulusoy, "Biz bu projeyle eğitim almak isteyen ama gerek ailesinin maddi durumu, gerekse yaşadığı koşullar, hayat standartları dolayısıyla eğitimini tamamlayamayan, eğitimine devam edemeyen çocuklara dokunuyoruz. Eğitim bir ülkenin temel yapı taşı. Olmazsa olmazı. O yüzden de eğitim almak isteyen bütün çocuklara dokunuyoruz. Bu tişörtleri alın, siz de çocuklara el uzatın" dedi.

Selin Demiratar, "Hayatın içindeki koşuşturmanın içinde etrafımızda olan bitene seyirci kalıyoruz. Bu tür projelerin farkındalık yaratması sayesinde daha geniş kitlelere ulaşılıyor. Vakıflar ve sosyal sorumluluk projeleri daha da fazlalaşmalı diye düşünüyorum. Bireysel olarak birkaç kişiye ulaşabiliyorken bu tür sosyal sorumluluk projelerinde verilen desteğin doğru yere ve milyonlarca insana dokunduğunu bilmek çok önemli. Siz de bir çocuğa dokunun. Onların hayatlarında belki küçük belki büyük ama bir şekilde çok önemli etki yaratacak" diye konuştu.

Demet Kutluay, "Eğitim benim en hassas olduğum konu. Bir ülke için toplumu oluşturacak bireylerin küçük yaştan eğitim almaları o toplum için çok önemlidir. Sağlıklı, bilinçli bireyler yetiştirmek için ilkokul öncesi ve sonrası dönem eğitim maratonunda çok önem taşıyor. Bir tişört alın bir çocuğun hayatını kurtarın, çünkü hayat eğitimle başlıyor" dedi.

Sanatçı Funda Arar ise. elinden geldiğince hayatlara dokunmak istediğini belirterek, "Yaptığımız meslekten dolayı elbette ki büyük kitleler bizi izliyorlar. Bizim ağzımızdan çıkan her söz gerçekten çok önemli oluyor. O yüzden bunu olumlu şekilde yönlendirmek, faydalı işlerde kullanmak çok önemli. Bu bütün dünyada tüm sanatçılar arasında yapılıyor. Ben de elimden geldiğince hayatlara, insanlara dokunuyorum. Bundan sonraki yaşantımda sosyal sorumluluk projelerinde olmaya devam edeceğim. Bu çiçekli tişörtlerden alalım ki, çocuklarımızın yüzlerinde çiçekler açsın" şeklinde konuştu.

Cengiz Abazoğlu tarafından tasarlanan şık tişörtler, 40 adL mağazasında ve www.adilisik.com'da satışa sunuldu. Tişörtlerin satışından elde edilecek karın tamamı "Farkında mısınız? Dokunuyoruz" kampanyası kapsamında TOÇEV'e bağışlanıyor. Okumak isteyen ama ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veren TOÇEV, 'okumak her çocuğun hakkıdır' ana misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. 5 çocuktan 5 milyona ulaşan TOÇEV, 17 yıldır dokunduğu yaşamlara artı değer katmaya devam ediyor. "Biz doğru dokunmayı başardık, hayatları değiştirdik, siz de bizimle dokunmaya başlayın ve birlikte hayatları değiştirelim" çağrısıyla Cengiz Abazoğlu'nın tasarladığı tişörtler adL mağazalarında 39,90 TL'ye satışa sunuluyor. Tişörtlerin satışından sağlanacak gelir, başka çocukların hayatlarına dokunmaya da olanak sağlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Abazoğlu Demet Şener Özge Ulusoy Funda Arar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title