Haberler

Ünlüler ABD Yolcusu

Ünlüler Arasında Yeni Moda Yazın Amerika'ya Gitmek... Aslı Tandoğan, Özge Özder ve Gözde Kansu İngilizce Öğrenmek İçin ABD Yolcusu Olacak..

ÜNLÜLER ARASINDA YENİ MODA YAZIN AMERİKA'YA GİTMEK... ASLI TANDOĞAN, ÖZGE ÖZDER VE GÖZDE KANSU İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İÇİN ABD YOLCUSU OLACAK..

Diziler yaz tatiline girdi, dizi yıldızları da gerek eğitim, gerekse gezmek için bir bir kendini yurtdışına atmaya başladı. Şimdi Amerika yolcularının başında 'Dudaktan Kalbe' dizisinin üç güzeli bulunuyor. Dizide birbiriyle hiç anlaşamayan üç genç kadın oyuncu, yaz tatillerini New York'ta birlikte geçirecek. Aslı Tandoğan, Özge Özder ve Gözde Kansu 1.5 ay boyunca New York'ta bir dil okuluna gidip birlikte aynı yurtta kalacak. Kurstan arta kalan zamanlarında da turistik gezilere katılacaklar. Bu arada New York'a gitmeyi planlayan dizi ve sinema oyuncuları, bu üç güzelle de sınırlı kalmayacak. Önceki yıllarda yaz tatilini Amerika'da geçiren başarılı aktör Kenan İmirzalıoğlu ve 'Binbir Gece' dizisiyle yıldızı iyice parlayan Bergüzar Korel de ABD yolcusu olacak.

Dönem dönem Amerika'da yaşayan dizi oyuncuları Murat Han ve Timuçin Esen bu yaz da Los Angeles ve New York'a gidecek. İki yıldır yılın büyük bölümünü Amerika'da geçiren Sanem Çelik'in dışında Meltem Cumbul da kısa bir süre için yine ABD'ye gidecek. Meltem Cumbul'un Amerika'da film görüşmelerinde bulunacağı söyleniyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title