Haberler

Ünlü Yüzler Famous Cup'ta Buluşuyor

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü Tarafından Maserati Marina Yacht Club Sponsorluğunda Düzenlenen ve Türkiye'nin Ünlü Yüzlerini Bir Araya Getiren 'Famous Cup' Yelken Yarışları 22 Eylül'de Bodrum'da Start Alıyor.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Maserati Marina Yacht Club sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye’nin ünlü yüzlerini bir araya getiren 'Famous Cup' yelken yarışları 22 Eylül'de Bodrum'da start alıyor.

2006’da ilki düzenlenen'Famous Cup' yelken yarışlarının ikincisi bu yıl 22-23 Eylül 2007 tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl yelken dünyasına pek çok amatör sporcu hediye eden Famous Cup, Türkiye'de yelken sporunu daha geniş kitlelerle buluşturabilmeyi, bu sporu daha ulaşılabilir kılmayı ve dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum'da yelken turizmini geliştirmeyi hedefliyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Semih Saygıner, Gani Müjde, Mehmet Aslantuğ, Yeliz, Harun Kolçak, Yonca Evcimik, Cemil İpekçi, Fatih Erkoç, Didem Erol, Ayşegül Aldinç, Arzu Yanardağ, Berna Laçin, Ece Uslu, Zeynep Gönenç gibi Türkiye'nin ünlü yüzleri, profesyonel yelken ekibiyle beraber yarışacak. İki gün sürecek Famous Cup boyunca katılımcılar zarif tasarımı ve üst düzey performans sağlayan teknolojik özellikleri sayesinde bu tür otomobil seven herkesin ilgisini çekmeyi başaran Maserati Quattroporte ile test sürüşü yapma şansını bulacak.

Famous Cup'da dereceye giren teknelerdeki sanat, spor, edebiyat, moda ve basın camiasının önde gelen isimleri 23 Eylül Pazar günü Maserati Marina Yacht Club’da yapılacak ödül töreninde ekiplerle birlikte ödüllerini alacak. Bu yılki organizasyonun performans konuğu başarılı sunucu ve televizyon programcısı Metin Uca olacak. Katılımcılara yarışın ardından "Bütün Gemilerimi Karaya Oturttum" adlı bir performans sergileyecek olan Uca, aynı zamanda ödül törenini de sunacak.

Ayrıntılı bilgi için:

info@marinayachtclub.com

info@bayk.net

Son kayıt: 21 Eylül Cuma- 17.00/ B.A.Y.K Ofis

FAMOUS CUP II PROGRAMI

22 Eylül 2007 Cumartesi

11.00 Basın Teknesi Hareketi

12.00 Yarış Start

17.00-20 "Bütün Gemilerimi Karaya Oturttum" Seminer - Metin Uca ve Açılış Kokteyli (Aralarda   Metro Fm’in Dj Show’ları olacak)

21.00 Roof Marin’de basın ve ünlüler ile yemek    

23 Eylül 2007 Pazar

11.00 Basın Teknesi Hareketi

12.00 Yarış Start

20.00 Ödül Töreni/Jazz Bar Sunucu: Metin Uca

22.30 Jazz Bar/Fatih Erkoç ve Orkestrası

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title