Haberler

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın babası hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın 74 yaşındaki babası emekli astsubay Muhittin Saçıntı, gezmek için gittiği köyünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çocuklar Duymasın ve Mandıra Filazofu gibi projelerdeki başarısıyla akıllara kazınan yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın babası Muhittin Saçıntı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

GEZMEK İÇİN GİTTİĞİ MEMLEKETİNDE HAYATINI KAYBETTİ

74 yaşındaki emekli astsubay Muhittin Saçıntı, gezmek için geldiği memleketi Sungurlu ilçesine bağlı Gökçam köyünde kalp krizi geçirdi. 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahale ile duran kalbi yeniden atmaya başlayan Saçıntı, Çorum Özel Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakım servisine alınan Muhittin Saçıntı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın babası hayatını kaybetti

"VAKİT VARKEN BABALARINI SEVDİKLERİNİ SÖYLEMEYE ÇEKİNMESİNLER"

Babası hayatını kaybetmeden önce gittiği hastane önünde açıklama yapan Müfit Can Saçıntı, şunları söylemişti: "Babam köyünü çok seviyor. Her yıl doğup büyüdüğü köyüne gelir, gider. Bu sene de o çok sevdiği köyüne geldi. Köydeyken kalp krizi geçirmiş, kalbi durmuş, hastaneye kaldırmışlar. Şimdi solunum cihazına bağlı yaşatılıyor. Biz de bir ümit bekliyoruz. Bu vesileyle ben de bir şey söylemek istiyorum. Bizim toplumumuz özellikle erkekler, babalarını sevseler; ancak pek fazla babalarını sevdiklerini ifade edemezler. Babalar da çocuklarını çok sever, onlar da pek ifade edemezler. Benim babam da her ne kadar sevgi dolu bir insan olsa da biz de bunu ona kolay kolay ifade edemiyoruz. Ben bunu ifade edebilmek için, onu ne kadar çok sevdiğimi ifade edebilmek için 2 film çektim. Lütfen, vakit varken babalarını sevdiklerini söylemeye çekinmesinler"

Ünlü oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın babası hayatını kaybettiMüfit Can Saçıntı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müfit Can Saçıntı Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (48)

Dürbünlü:

oğlunu artist yetiştirdiği için öbür tarafta işi zor gözüküyor.

3
29
yanıtYanıtla
Gromiko:

Çok doğru söylüyorsun birader.

yanıt0
yanıt7
terbiye edici:

Bu ne gerizekali bi yorum. . tovbe tovbe ya

yanıt5
yanıt0
Hakan:

Ben alaka. Asıl böyle konuştuğun için senin işin zor.

yanıt8
yanıt0
Adil:

Sen öbür taraftan müjde aldın herhalde bu kadar rahat konuştuğuna göre. Kalpleri yalnızca Allah bilir.Bunun ötesinde kimse hüküm veremez.Allah rahmet eylesin de,geç git.

yanıt1
yanıt0
stabil:

Öbür tarafın kontenjanlarını sen mi belirliyorsun? sözüm ona dindar görünüp şirke giren din olgusuyla insanlara üstten bakan kibir dürbünü.

yanıt6
yanıt1
dürbünlüye cvp:

senin gibi münafık mı yetiştirseydi?

yanıt6
yanıt0
zati sungur:

dürbünlü tamam anladık ayık gezmiyorsun, bari bu kafayla klavye başına geçme

yanıt4
yanıt0
CENGİZHAN:

LAN DÜRBÜNLÜ DEĞİŞTİR O DÜRBÜNÜN CAMLARINI BELKİ DAHA NET VE GERÇEKLERİ GÖRÜRSÜN

yanıt1
yanıt0
ADL:

YUH ARTIK!!!

yanıt1
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title