Haberler

Ünlü Tiyatro Oyuncuları, Eski Okullarını Ziyaret Etti, Eski Günleri Ti'ye Aldı

BKM Mutfak oyuncularından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Ayça Erturan, İbrahim Büyükak ve BKM Reklam'ın Genel Müdürü Tolga Akış mezun oldukları Gazi Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek lise günlerini esprili bir şekilde yad etti.

BKM Mutfak oyuncularından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Ayça Erturan, İbrahim Büyükak ve BKM Reklam'ın Genel Müdürü Tolga Akış mezun oldukları Gazi Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek lise günlerini esprili bir şekilde yad etti.

BKM mutfak oyuncuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve Tolga Akış mezun oldukları Gazi Anadolu Lisesi'nde öğrenciler ile buluştu. Öğrenciler ünlü oyunculara büyük ilgi gösterirken fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Okul Müdürü İsmet Aksu, ünlü oyunculardan okula halı saha sözü aldı. Oyuncu Eser Yenenler'in elini mikrofonu alıp sunuculuk yapması dikkat çekti. Ünlü oyuncuların okulda asitli içecekler yasaklanması ile ilgili yaptıkları espriler öğrencileri gülmekten kırdı geçirdi. Mikrofonu alan Yenenler, "Kantinde bazı şeyler yasaklanmış. O yüzden hafif buruk geldim. Benim yediklerim yasaklanmış. Patates ekmek yiyip kola içiyordum. Kolayı tenekesiyle içiyordum" şeklinde espriler yaptı.

Hakkında yakında evlenecekler şeklinde çıkan haberlere cevap veren İbrahim Büyükak, "Bir kız arkadaşım var. Çok uzun süredir beraberiz. Kız arkadaşım Bursa'dan. Evlenmeyi düşünüyoruz. Yakında hemen evleniyorlar gibi haberler çıktı. Hemen değil ama ileride evleneceğiz. Kız arkadaşımla lise yıllarından beri beraberim. 10 senelik birlikteliğimiz var" dedi.

"ÜNLÜ OLUPTA DURMADAN KIZ DEĞİŞTİRENLERDEN DEĞİLİM"

Durmadan sevgili değiştiren ünlü oyunculara gönderme bulunarak espri yapan Büyükak, "Ünlü olup da kız değiştiren değiliz. Kızda ufak değişiklikler yapıyorum. Burnunu falan yaptırıyoruz. Bizde böyle vefa duygusu var. Tv kanallarında

BKM Mutfak oyuncularının adı aşk dedikodularına karıştı ama öyle şey yok" şeklinde konuştu.

Okul Müdürü İsmet Aksu, ünlü oyunculara plaket takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Beşiktaş Kültür Merkezi Eser Yenenler Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title