Haberler

Ünlü Tenor Pavarotti'nin Öğrencileri, Ustalarına Türkiye'den Teşekkür Etti

Geçtiğimiz Gün Hayatını Kaybeden Dünyaca Ünlü Tenor Luciano Pavarotti'nin Öğrencileri, Konser İçin Geldikleri Denizli'de Kendisine Teşekkür Etti.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin öğrencileri, konser için geldikleri Denizli'de kendisine teşekkür etti.

Denizli'nin Pamukkale beldesinde çalışmalarını sürdüren İtalyan kazı heyeti, 50. yıl anısına bir konser organize etti. Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen konsere Denizli Valisi Hasan Canpolat, İtalya'nın Türkiye Büyükelçisi Carlo Marsıllı, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İtalya kazı heyeti başkanı ve Lecce Üniveristesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Ord. Prof. Dr. Francesco D'Andria ile çok sayıda davetli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından başlayan konserde, Ensemble Caffe İtaliano sahne

aldı. Konser öncesi konuşan İtalyan tenor, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü tenor Luciano Pavarotti'ye teşekkür etti. Tenor, "Bu akşam yukarıda bizim için parlamakta ve şu an oradan bizi dinlemekte. Kendisi 50 yıl boyunca İtalyan sanatını bütün dünyaya tanıttı. Teşekkürler Luciano" dedi.

Tenorun bu konuşmasının ardından antik tiyatroda bulunan davetliler, uzun süre alkış tuttu. Konuşmanın ardından Luciano Pavarotti'nin öğrencileri olduğu belirtilen müzisyenler ve tenorlar dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

(SK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title