Haberler

Ünlü Tenor Hakan Aysev Evleniyor

Dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin öğrencisi Hakan Aysev, haftasonu sosyetik güzel Pelin Doğan'la hayatını birleştiriyor.

Bayrampaşa Akvaryum Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluşan ünlü tenör Hakan Aysev, 9 Mart 2008 pazar günü evleneceğini açıkladı. Kısa süre önce tanıştığı yapımcı Pelin Doğan'la evleneceğini kaydeden 40 yaşındaki ünlü sanatçı, Ankara'da annesi ile birlikte sürdürdüğü evlilik hazırlıklarını yarıda keserek İstanbul'daki mini konser ve imza törenine katıldığını belirtti. Aysev, "3 gün sonra, pazar günü evleneceğim. Annemle birlikte Ankara'daydık. Düğün hazırlığı yapıyoruz" dedi. Progaram sunucusunun, "Reklam evliliği mi yapıyorsunuz, evleneceğiniz kişi ünlü mü?" diye sorması üzerine sinirlenen Aysev, "Yüreği ünlü bir insan. Kendisi yapımcı. Bizim reklamla ne işimiz olur. Ne alakası var. Biz onlardan değiliz kardeşim. Biz, şarkımızı gerçek söyleriz, evliliğimizi de gerçek yaparız. Önemli olan benimle birlikte olması. Benim yüreğimi kendi yüreğiyle paylaşması. Nasıl bir soru bu? Ben onun ünüyle mi evleneceğim?" diye konuştu. Düğün töreninin, pazar günü saat 19.30'da Soner Olgun'un sahne alacağı Patika Bar'da yapılacağı ifade edildi.

"MÜZİK DERSLERİNDEN HEP KALIYORDUM" Bir çocuk hayranının, çocukken müzik derslerinin nasıl olduğunu sormasına yanıt veren ünlü tenor Aysev, "Aslında ben basketbolla çok ilgileniyordum. Müzik derslerim hiç iyi değildi. 2 yıl üst üste müzik dersinden kaldım. Çocukken en çok NBA takımında star olmak isterdim. Annem beni daha sonra konservatuara gönderdi. Sonra da tenor oldum" dedi. Özellikle çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Hakan Aysev, imza töreninin ardından evlilik hazırlıklarına devam etmek üzere alışveriş merkezinden ayrıldı.

(CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title