Haberler

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural Evine Giren Hırsıza Seslendi: Başımıza Ne İşler Açtın

Güncelleme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kadıköy'deki evine giren hırsıza seslendi. Vural, "Çaldıklarını geri getir. Başımıza ne işler açtın. Maçı mı düşüneceğiz seni mi be kardeşim." dedi.

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, geçtiğimiz gün evini soyan hırsıza Kanal D Haber vasıtasıyla çağrıda bulundu. Vural, "Çaldıklarını geri getir. Başımıza ne işler açtın. Maçı mı düşüneceğiz seni mi be kardeşim." diye seslendi.

VURAL'IN MADALYALARINI ÇALDI

Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın geçtiğimiz yıl vefat eden babasının yaşadığı Kadıköy Göztepe'deki evine pazar günü hırsız girdi. Evde para bulamayan hırsız ya da hırsızlar, Vural'ın televizyonunu, bilgisayarını, kupalarını ve madalyalarını çaldı.

"MAÇI MI DÜŞÜNECEĞİZ SENİ Mİ BE KARDEŞİM"

Kanal D Haber'e konuşan Yılmaz Vural, hırsıza seslendi ve "Çaldıklarını geri getir. Başımıza ne işler açtın. Maçı mı düşüneceğiz seni mi be kardeşim." diye konuştu.

Vural şu ifadeleri kullandı:

Bütün eşyalar evde duruyor. Kiraya vermeyi ya dasatmayı hiç istemedim. Evde kimse yaşamadığı için çok değerli bir şey, para, mücevher yoktu.

Aferin hırsız kardeşim işini güzel yapıyorsun. Ama parmak izi bırakmışsın maalesef, polis arkadaşlar onları buldu.

POLİS HIRSIZI ARIYOR

Polis, hırsızlığın ardından hemen soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde bir kişinin parmak izine rastlandı. Polis şimdi hırsızı yakalamak için bulduğu parmak izini Emniyet'in veri tabanında araştırıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yılmaz Vural Kadıköy Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Kroniker:

Adam gibi Adam ,Nadir bir güzel insan.

24
19
yanıtYanıtla
SERDAR:

bu hirsizlari yakalayip ellerini kesiceksin ama korkarimki kimsenin eli kalmaz Istanbulda sonra

16
20
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hırsızda baya abdalmış;)) yılmaz vural çok zengin biri değil,,bir sürü milyoner futbolcular var.ne istiyorsunuz garibandan.

32
3
yanıtYanıtla
01 adana:

Ne aradin gardas tranfer parasimi bulamadin madalyalari goturdun simsekler gurubu seni yakalmadan git teslim ol sana benden nasihat

16
3
yanıtYanıtla
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Bu adam İspanyol olsaydı bugün Türkiye''ye teknik direktör olarak getirmeye gücünüz yetmezdi. Bizden olunca kıymetsiz oldu. Zaten hiç bir zaman kendi insanımızın kıymetini bilemedik ki. Hala Atatürk''e laf söylemeye kalkan haddini bilmezler var. Mutlaka herkesin hataları var ama eleştirdiğiniz insanlardan çok daha doğru şeyler mi yapıyorsunuz? Eleştirmekle mevcut gördüğünüz hatanın değiştirilmesine bir faydanız oluyor mu?

13
2
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

hırsızı evinde yakala sana saldırsın yaralasın kaçsın suçlu kim ev sahibi. ceza alırsan şaşma hocam. öyle olmasa yüzlerce sabıkası olanlar mesleğe devam etmezler insan hakları var çünkü sade vatandaş bazı hallerde insan değil

11
0
yanıtYanıtla
hırbo:

YILMAZ HOCANIN EVİ SOYULUR MU BE NE ÇALDIYSAN GÖTÜR ADAMIN EŞYASINI MADALYASINI AYIPTIR BE YILMAZ HOCA BU ÜLKEDE EVİ SOYULMASI GEREKEN EN SON KİŞİDİR

11
0
yanıtYanıtla
yapma be kardeşim:

yahu be hırsız kardeşim imparator terim varken yılmaz hocaya yapılır mı bu ayıpdır derhal hocanın sözünü dinle getir çaldıklarını geriye git terimi soy yıldıvım gazöreni soy onda para çok

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

YILMAZ HOCAM SEN ADAMSIN

7
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Herkese Hayırlı Geceler;)

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title