Haberler

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

Güncelleme:

Cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü sunucu Seda Akgül, sınırları zorlayan bacak hareketiyle yine adından söz ettirmeyi başardı.

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla çok konuşulan ünlü sunucu Seda Akgül, bacak hareketiyle takipçilerini şaşırttı.

"ESNEKLİĞİNİZİ KANITLAMIŞSINIZ"

Instagram hesabından bacağını ilginç şekilde açtığı anın fotoğrafını paylaşan Seda Akgül, takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Akgül paylaşımına, "Akşama yemekte ne var sizce" notunu yazdı. Akgül'ün paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Akgül'ün bir takipçisi paylaşıma, "Seda hanım ne kadar esnek olduğunuz kanıtlamışsınız bravo." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Gündeme gelmek için her yolu deniyorsunuz tebrik ederim sizi." yorumunu yaptı.

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

CESUR POZUYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Instagram hesabının hikaye bölümünden fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Akgül paylaşıma, "Yazdan kalan son günlerin tadı çıksın" notunu yazmıştı. Akgül'ün fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaşa bir takipçisi paylaşıma, "47 yaşında bir kadın için çok gereksiz bir paylaşım olmuş bana göre" yorumunu yazmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Seda hanım genç kızlara taş çıkartmışsınız maşallah." yorumunu yazmıştı.

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

Ünlü Sunucu Seda Akgül, Bacak Hareketiyle Sınırları Zorladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (45)

sergen:

teyze sen neyin peşimdesin bu saatten sonra, yokmu torunların falan git onlarla ilgilen. piyasada rekabet çok, sen şansını başka alanlarda dene bence, seni harcarlar.

15
2
yanıtYanıtla
muhtar:

kasaptada et var ....

10
6
yanıtYanıtla
uğur:

bu yaşta gündemde kalma çabaları , çok yazık çoook

14
1
yanıtYanıtla
ASLI:

OOOFFF. . . HATUN SINIR MINIR BIRAKMAMIŞ HERŞEYİ YIKIP GEÇMİŞ ARAP HAYRANI GERİCİ YOBAZLARI KUDURTMUŞ ÇILDIRTMIŞ SİNİR KRİZLERİNE SOKUP TAM ORTADAN ÇATIR ÇATIR ÇATLATMIŞ.

2
13
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Çok hoşuma gidiyor bu bayan olgun ve de dolgun

10
5
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

POL senin zoruna giden ne yaran mı var...

yanıt2
yanıt0
TLKDGN:

TEYZENİN DURUMU İYİ DEĞİL

12
2
yanıtYanıtla
BALKAN:

Teyze yapma

12
2
yanıtYanıtla
ARABIN PEŞİNDEN DÖRTNALA KOŞAN ASLI:

HATUNDA HİÇ UTANMA YOK. BU YAŞA GELMİŞ HALA ORASINI, BURASINI SERGİLEYİP GÜNAH İŞLİYOR. HALBUKİ BU YAŞTA KAPANIP HACCA GİTMELİ VE ARTIK KENDİSİNİ DÜNYA İŞLERİNDEN ÇEKİP İBADETE VERMELİ.

9
4
yanıtYanıtla
En iyisi:

Sana kuma gelsin hem yükün hafifler

yanıt5
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title