Haberler

Ünlü Sunucu Beyazıt, Beyaz Show'u Tamamen Bitirmediğini Açıkladı

Güncelleme:

Yıllardır sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'dan O Ses Türkiye'ye geçen Beyazıt Öztürk, "Program bitmedi sadece ara verdim" dedi.

Kısa bir süre önce O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturacağı belli olan Beyazıt Öztürk, yarışmanın jüri üyeleri Seda Sayan, Hadise, Murat Boz ve Acun Ilıcalı'yla birlikte dün akşam yemek yedi. Gecenin sonunda yıllardır sunuculuğunu yaptığı 'Beyaz Show' hakkında konuşan Beyaz, programın bitmediğini ancak bir yıl ara verdiğini söyledi.

"BEYAZ SHOW'LA O SES TÜRKİYE'Yİ BİRLİKTE GÖTÜREBİLİRİM"

Beyaz Şov'un 22-23 yıldır devam ettiğini ve programına bir sene ara vermek istediğini söyleyen Beyaz, sonrasında kendi adını taşıyan şov programının devam edeceğini hatta O Ses Türkiye programı ile ikisini bir arada götürebileceğini söyledi.

Ünlü Sunucu Beyazıt, Beyaz Show'u Tamamen Bitirmediğini Açıkladı

"ACUN ILICALI, SİGORTA VE PRİMLERİ TAM YATIRSIN"

Programdan bölüm başına 100 Bin TL alacağı ve yurt dışında ev aldığına dair çıkan haberleri de yalanlayan Beyazıt Öztürk, programın moderatörü ve yapımcısı Acun Ilıcalıi'dan sigorta ve primlerini tam yatırmasını istediğini söyleyerek esprili bir açıklamada bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

BİRSEN:

seda sayanmı acun bende seni işi bilyorsun zanediyorum çok yanlış bir karar seda sayan şu topluma en kötü örneklerden biri

14
0
yanıtYanıtla
hasan:

Seda Sayan''lı O Ses izlemem izlettirmem

8
0
yanıtYanıtla
RUU:

SEN ARTIK EMEKLİ OL SAYIN BEYAZIT ÖZTÜRK AYNI ESPİRİLER AYNI FORMAT VE AYNI ''''R'''' LERİ SÖYLEYEMEME INSANLAR SIKILDI ARTIK MESELA EVLEN COCUK FALAN YAP KAŞA YERLEŞ VS VS

3
4
yanıtYanıtla
FATİH:

İŞİNİ SEVEREK YAPTIĞI MÜDDETÇE ÖMÜR BOYU BİLE ÇALIŞMALIDIR BENCE. .

yanıt2
yanıt2
RUU:

İŞİNİ SEVEBİLİR FAKAT ORTAYA KOYDUĞU İŞİ İZLEYİCİ SEVER Mİ? FARKLI BİR FORMAT TAZE BİR KANLA DEĞİŞİKLİK YAPMALI BENCE. . .

yanıt2
yanıt1
Tatlı Çocuk:

Beyazın nesi başarılı anlayamıyorum. Komik desen komik değil , sanat yönü var desen o da yok !!! Artık ekranlarda olmamalı. .

1
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

seda sayanı jüri üyesi yapmak izlemeyin demektir.

5
0
yanıtYanıtla
mebrure:

Seda bu sene evlilik programı da yapamıyor yani iş bulamamış. Demet Akalın mı olsaydı haciz maciz biraz para kazanırdı.

yanıt0
yanıt0
Adem oz:

Ah be acun abi zamaninda sana bir iyilik yapamadik, tanisaydik yapardik?? degerin dolardan bile hizli yukseldi??

2
1
yanıtYanıtla
Huri:

İlgilenmiyorum

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title