Haberler

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol'un Eşinden Bomba İddia: Beni Yumrukladı

Kelime Oyunu programıyla adını geniş kitlelere duyuran Ali İhsan Varol'un başı fena halde derde girdi. Varol'un eşi "Beni yumrukladı." deyip mahkemenin yolunu tuttu.

'Kelime Oyunu' isimli yarışma ile Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen sunucu Ali İhsan Varol'un başı fena halde derde girdi.

EŞİNİ YUMRUKLAMIŞ

Sunucunun eşi Ayşe Varol, Aralık ayında Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti. Savcılık soruşturmayı tamamlayıp iddianame hazırladı.

HAPSİ İSTENİYOR

Hazırlanan iddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi, Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İhsan Varol Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (74)

Şenay:

Olay nedir bilmiyorum ama. ..Erkekler çok yalancı. ...acayip hem de.

19
82
yanıtYanıtla
İDARE ET SENDE:

SEN MELEKSİN DEĞİLMİ?O ERKEKLERİ SENİN GİBİ ZENGİN KOCAYI KAFALAMAK İÇİN HEMEN ÇOCUK YAPAN KADINLAR BÜYÜTTÜĞÜ İÇİN ÖYLE OLUYORLAR BELKİDE. . . . NEYSE ANLAYAN ANLADI. . . O ERKEKLERİN ANNELERİ GERÇEKTEN ANNE GİBİ AHLAKLI DÜRÜST OLSA O EĞİTİMİ VERSE ERKEKLERDE AHLAKLI OLUR. SENİN GİBİ KADINLAR BÖYLESİNİ YETİŞTİRİYOR ARTIK İDARE EDECEKSİN ŞENAYYY. . . .

yanıt0
yanıt0
emre:

yürü git salak

yanıt0
yanıt0
MANİSALI 45:

SEN ÇOK DOĞRUSUN YA ZATEN. PAÇALARINDAN AŞAĞI AKIYO TAŞMIŞ.

yanıt1
yanıt0
Hamdi guneş:

Ali ihsan iyi iş yapmış demem ama hic o adamı bu duruma getiren olayları ele almayız hic kimse isdeyerek eşini incitmek isdemez ama isdenmedik olaylarda oluyo gecmiş olsun

64
17
yanıtYanıtla
.:

sinirlendiyse dövebilir mi yani bu mu?

yanıt0
yanıt0
halit sezeroglu:

iyi yapmis 2 de fazla sopa cekseydi kadinlar laftan anlamiyor yazik

28
27
yanıtYanıtla
hamza yıldız:

kesinlikle katılıyorum

yanıt3
yanıt1
Rıdvan:

Sus lan amip !!! Beyinsiz yaşama hakkın yok senin birde kalkmış teknolojiyi kullanarak yorum yapmış !! Asıl seni dövmek gerekiyor beyinsiz mahluk!!!

yanıt4
yanıt6
bzztt:

kadınlarda o kadar masum değil !

43
9
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title