Haberler

Ünlü Spikerden Trump'ı Zora Sokacak İddia: Beni Dudağımdan Öpmeye Çalıştı

Güncelleme:

Fox News televizyon kanalının eski haber spikeri Juliet Huddy, Kudüs kararı ile dünyanın gündemine oturan ABD Başkanı Donald Trump için "Asansörde beni dudağımdan öpmek istedi" dedi.

Kariyerine radyo spikeri olarak devam eden Fox News televizyon kanalının eski haber spikeri Juliet Huddy, ABD Başkanı Donald Trump hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

ASANSÖRDE DUDAĞINDAN ÖPMEK İSTEMİŞ

Huddy, 2005 ya da 2006'da ABD Başkanı Trump'ın kendisini yemeğe çıkardıktan sonra Trump Tower'ın asansöründe dudağımdan öpmeye çalıştığını öne sürdü.

İşte ünlü spikerin konuyla ilgili yaptığı açıklama;

"Sadece beni Trump Tower'da yemeğe çıkardı. Asansörde güvenlik görevlisi varken bana 'elveda' dedi. Bu sırada yanağımdan değil, dudağımdan öpmeye kalktı. Alınmadım, 'Aman Tanrım' dedim daha çok. Ondan sonra her şey yolundaydı. Sadece garip bir andı. Daha sonra böyle bir şey denemedi, yalnız da kalmadık."

TRUMP'IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Eski Fox News sunucusu, daha sonra televizyon kanallarına konuk olarak gelen Trump'ın seyircilere kendisi hakkında, "Ona asıldım ama beni salladı" dediğini hatırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Fox News Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın KAYA SERFAT:

allah belani versin tramp senin canin kolay cikmayacak milyonlarca insanin ahini aldin

18
1
yanıtYanıtla
Katil Amerika:

Haberlerde domuz görmekten bıktım usandım artık

7
0
yanıtYanıtla
Turkiye:

Tek care cin gibi kuracan nukleer istasyonlar ulkemize görbak nasil söz dinliyorlar amerika nukleer istasyonlari var diye havasindan gecilmiyor tabii yalakalik yapacak israile

3
0
yanıtYanıtla
AyNur:

ah ah ,,Trump için diyorumki,,, gelen gideni aratirmiş

2
0
yanıtYanıtla
cüce:

trump aslında içeride sıkıştı böyle birkakr almazdı

2
0
yanıtYanıtla
Hakan 4031:

Adam bunak ki.

0
0
yanıtYanıtla
Turk delikanlisi:

Buadam serefsiz am a hamama giren terler by Kari Mac senedir neredeymis simdimi itiraf editor bukariyida kuvvetli bit terletmek gerekir busene amarikada artisler unlulerin itiraf yili heroes birbirini sucluyorlar onedenle heroes biryere gelebilmek icin tezgahtan geciyor lar sonra unlu olunca zirvaliyorlar bastan niye soylemiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
atsız:

bop eş başkanlarından biri yakışır

0
0
yanıtYanıtla
KIYMET BILELM:

Sevgli cumhurbaşkanımızdan şikayetçi olan arkadaşlar sanırım tam olarak boyle bir başkan istyor galiba ahlaklı ve namuslu insanlar yaramiyo nde olsa bu ulkeye..

0
0
yanıtYanıtla
trup artık bunalmış 1-2 ile 12 yi birbirine karış:

birbirine

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title