Haberler

Ünlü Şefin Sunum Skandalı Siyasi Krize Sebep Oldu: Başbakan'a Ayakkabıda Tatlı Servis Ettiler

Güncelleme:

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, İsrail ziyareti kapsamında başbakan Netanyahu'nun evindeki yemekte ayakkabı şeklindeki bir tabakta servis edilen tatlıdan rahatsız oldu.

Japonya Başbakanı Shinzo Abe ve eşi Akie, İsrail'e gerçekleştirdiği resmi ziyaret sırasında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve eşi Sara'nın evinde kendileri onuruna verilen akşam yemeğine konuk oldu. Japonya Başbakanı Abe'nin, Netanyahu'nun Kudüs'teki evinde verilen yemekte ünlü Rus şef Segev Moshe'nin metalden yapılmış ayakkabı içinde Abe çiftine sunduğu tatlı yüzünden rahatsız olduğu bildirildi.

HİÇBİR KÜLTÜRDE YOK

Adını açıklamak istemeyen Japon diplomatın İsrail medyasına yaptığı açıklamada, Şef Moshe'nin o gece ile ilgili olarak sunumuyla hedefine ulaşamadığını söyledi. Japon Diplomat, "Dünyada masaya ayakkabının konulduğu hiçbir kültür yok. Ünlü Şef Moshe, tam olarak ne düşünüyordu. Burada ne demeye çalıştığını tam olarak anlayamıyoruz. Mizah ise o zaman komik olduğunu düşünmüyoruz. Başbakanımız adına kırgın olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.

"APTALCA VE DUYARSIZCA"

Japonya'da görev yapan bir İsrail diplomatı medyaya yaptığı açıklamada ise, bu sıra dışı seçimin "aptalca ve duyarsızca" alınmış bir karar olduğunu söyledi. İsrailli diplomat, "Japon kültüründe bir ayakkabıdan daha aşağılık bir şey yoktur. Japonlar ne evlerine ne de ofislerine ayakkabı ile giriyor. Başbakan, bakanlar ve milletvekilleri bile bürolarında ayakkabı olmadan ev sahipliği yapıyor. Bu bir başarısızlık ve diplomatik alay konusu. En yüksek düzeyde saygısızlık. Bir Yahudi'ye domuz şeklinde bir kapta çikolata verilmesi gibidir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Shinzo Abe Japonya İsrail Komik - İlginç Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

kum torbası:

BİLEREK YAPMIŞDIR , YAHUDİ DÖLÜ

41
0
yanıtYanıtla
DOBRA:

Rus şef Segev ayakkabı pastasını kimin emriyle yapmış acaba. Netenyahu değildir herhalde değil mi !!! Yok Canım değildir :)

17
2
yanıtYanıtla
Sunumu Yapan Şef:

o gavurlara az bile yaptım

9
3
yanıtYanıtla
Mert:

Sen seni atom bombasıyla eriten ABD yle dost olursan. Abd nin şımarık çocuğu İsrailden den ayakkabıyı yersin.

10
0
yanıtYanıtla
angaralı:

zaten amaç aşağılamak değilmi şefin üstünden atıp tutmayın direk netenyahudinin planı bu? bu gavtlara domuzu çiğ çiğ yedirecen ne çikolatası çikolata diye ishal olmuş eşşeğinkini verecen

7
2
yanıtYanıtla
E:

Yahudilerden bu beklenirdi zaten

7
1
yanıtYanıtla
TESPIT:

Kimin umrunda ki boyle bir haber:))

1
6
yanıtYanıtla
TESLA:

keşke dışkı şeklinde verselermiş inanın bu daha anlamlı olurdu

5
1
yanıtYanıtla
Halil:

İsrail sadece müslümanların değil,bütün insanlığın,bitkilerin,hayvanların,taşın toprağın başına beladır.

5
0
yanıtYanıtla
Homarın tomar:

Vaayy goçuumm. Haniymis benim findigim.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title