Haberler

Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney'den Seda Sayan'a Ağır Sözler

Güncelleme:

Seda Sayan'ın programına konuk olan şarkıcı Yusuf Güney program boyunca birçok saygısızlığa göz yumduğunu söyleyerek Instagram hesabından Sayan ve ekibine ağır sözler söyledi.

Seda Sayan'ın programına konuk olan Yusuf Güney, adının yanlış yazılmasının ardından program boyunca konuşturulmadığını söyleyen Yusuf Güney, Instagram hesabından zehir zemberek bir açıklama yaparak Seda Sayan'ı ve program yönetimini ağır sözlerle eleştirdi.

"YAZACAKLARIMI İYİ OKUYUN SEDA SAYAN VE AKILSIZ EKİBİ"

Instagram hesabından adının yanlış yazıldığı videodan bir fotoğraf paylaşan Güney Sayan ve ekibine şu sözlerle sitem etti: "Şimdi bu yazacaklarımı iyi okuyun Seda Sayan ve televizyonculuktan programcılıktan anlamayan akılsız ekibi. Ben dünyanın en samimi duygularıyla canımı tehlikeye atıp kelle koltukta 8 günde 16 konser verirken asker kardeşlerime sizler yapmacık sahte dünyalarınızda kim kimle nerede yakalanmış kimle basılmış kim kimi aldatmış yok hapse girmiş yok mağdurmuş yok 30 bine çantalar 100 bine pırlantalar kafasında gününüzü gün ettiniz"

"3 HAFTA DİL DÖKTÜNÜZ"

"Herkes kendine bu hayatta zerre lafım yok moral konserlerinden donduğum günden itibaren kafamın etini yiyip programınıza gelmem için 3 hafta dil döktüğünüzde ben naçizane yaptığım işin basında yeri yoktur. Kardeşlerime moral oldum geldim burada kapanmıştır reklam etmeye gerek yoktur dediğimde asla Yusuf bey sadece size özel bir program olacak asla magazin saçma sapan haber olmayacak. Tek konuk siz olacaksınız dediğinizde sırf moral konserlerinde çektiğim videoları paylaşınca kardeşlerimizin aileleri izlesin diye o gereksiz programınıza konuk olarak geldim"

Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney'den Seda Sayan'a Ağır Sözler

"1 SAAT SAÇMALIKLARINIZIN BİTMESİNİ BEKLEDİM"

"Sayıyorum iyi okuyun birinci ayıbınız içerde kuliste 1 saat sizin saçmalıklarınızın bitmesini bekledim magazin haberlerinizde konuşup tartıştığınız ikinci ayıbınız sözüm ona asla gelen konuğunuza lafım değildir ikinci konuğu getirttiniz ona da bir şey demedim sustum sabrettim 3'üncü ayıbınız gelen konuğunuzu yani yanımdaki beyefendiyi 1 saatlik bulunduğum programda 45 dakikasında ona yer verdiniz bana tek kelime ettirmediniz."

"ŞARKIMIN YARISINDA ALAY EDER GİBİ REKLAMA GİRDİNİZ"

"Oradaki bulunan halkımız ve asker kardeşlerimle yaşadığım anıları mutluluğu anlatmaya , yine birey demedim sustum kalk şarkı oku dediniz onca şehitlerimiz varken ki hassas bir durum söylemim bize yakışmaz dememe rağmen birey olmaz show söyle dediniz yine kırmadım kalktım söyledim. Şarkımın yarısında alay eder gibi reklama girdiniz bana ve sanatıma dinleyicilerime en büyük ayıbı ettiniz buna da sustum bir şey demedim benim için zaten bittiniz."

"YAZIKLAR OLSUN"

"Sahte dünyanızda yapmacık yalan dünyanızda yerimin olmadığını anlayıp yürüyüp gittim ama artık yeter bu kadar terbiyesizliğe susmam bu nasıl bir aptalca harekettir söyler misiniz tek kelimeyle yazıklar olsun sizin gibi insanlara yazıklar olsun."

Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney'den Seda Sayan'a Ağır Sözler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Güney Seda Sayan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
title