Haberler

Ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Yaz Mevsimine Bikinili Fotoğrafıyla Veda Etti

Güncelleme:

Cesur paylaşımları ve eğlenceli şarkılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Polat, yaz mevsimine bikinili fotoğrafıyla veda etti.

Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımları ve eğlenceli şarkılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Ebru Polat, bikinili fotoğrafıyla yaz mevsimine veda etti. Ebru Polat paylaşımına, "Çek bakayım resmimi sezonu ben kapattım diye hava atayım." dedi.

Ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Yaz Mevsimine Bikinili Fotoğrafıyla Veda Etti

"BİLDİĞİN TOMBİŞ OLMUŞUM BEN"

Ünlü şarkıcı Ebru Polat cesur paylaşımına, "'Çek bakayım resmimi sezonu ben kapattım diye hava atayım' dedim, birde bir baktım Eeeee ben Şişmanlamışım yaaaa bildiğin tombiş olmuşum ben havuz yamuk diyenler, hikaye ye havuzun videosunu attım :) havuz kendinden yamuk napayım:))" yorumunu yaptı.

Ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Yaz Mevsimine Bikinili Fotoğrafıyla Veda Etti

Ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Yaz Mevsimine Bikinili Fotoğrafıyla Veda Etti

Ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Yaz Mevsimine Bikinili Fotoğrafıyla Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Polat Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Yettiniz bee:

Bi sen eksiktin.eee gördükte noldu.bu nedir yaa hepimiz heryerinizi gördük bütün ayrıntılarınızı biliyoruz.gidin evleneceğiniz adamla paylaşın herşeyini bütün dünyayla değil.bi edepli olun artık özentiler

10
0
yanıtYanıtla
fahri44:

çıplaklık ve teşhirciliğin adı cesurca paylaşım diyenler bu rezalete aynı zamanda çanak tutanlardır. İNSANLARIN DOKUNULMAZLARI VE ZİYNETLERİ NAMUSLARIDIR. ama kime söylüyoruz ki.

8
0
yanıtYanıtla
bilo:

tüh ya erken veda bu :(

6
2
yanıtYanıtla
organik olacak:

bu estetik ürünü mamülleri cidden cekici bulmuyorum. gögüsler şişirilmiş dudaklar öyle. her yer tamirde düzeltilmiş. öpsem okşasam patlar diye endişe ederim. doğallık güzeldir. gerekirse meme az küçük burun kemerli olsun

6
1
yanıtYanıtla
Aslı:

BENİM ANLAMADIĞIM BU HATUNLAR SOYUNUNCA HEMEN GÜNDEM OLUP, MAGAZİN HABERLERİNE KONU OLUYORLAR. YAZ GELDİĞİNDEN BERİ BENDE PLAJLARDA SOYUNUP BOL BOL RESİM ÇEKİNDİM, RESİMLERİM SADECE INSTAGRAMDAKİ SAYFAMDA KALDI. HİÇ BİR HABER KANALI İLGİLENMEDİ. HALBUKİ BEN BU SAYFADAKİ ÜNLÜLERDEN DAHA GÜZELİM.

6
1
yanıtYanıtla
adam:

Gizli eşcinsel kaçın beyler

yanıt0
yanıt0
Poz yetmez:

Halkın malı olman lazım. Sen kimin malısın.

yanıt2
yanıt0
HALİL:

ASLI HARBİDEN GÜZELMİSİN?

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYU:

ASLI OĞLUM! YEME BU MİLLETİ!ASLINDA SENDE HAKLISIN. ORTALIKTA SAZAN ÇOK.

yanıt1
yanıt0
Kıro:

İnstanı ver de bi bakak

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title