Haberler

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı Fatih Ürek'i dinlemeye giderken lüks otomobiliyle kaza yaptı.

Şarkıcı Demet Akalın, Sahne İstanbul'a Fatih Ürek'i dinlemeye giderken, otomobiliyle küçük bir kaza atlattı.

"ÇOK KORKTUM, DİZLERİMİN BAĞI ÇÖZÜLDÜ"

Seyir halindeyken karşıdan gelen aracın kendisini sıkıştırması sonucu cipini bir evin kapısına sürten şarkıcı, "Çok korktum, bacaklarım hala titriyor. Dizlerimin bağı çözüldü" diyerek, otomobilini muhabirlere gösterdi.

"EVİN KAPISINA ÇARPMAK ZORUNDA KALDIM"

Seyir halindeyken karşıdan gelen aracın kendisini sıkıştırması sonucu otomobilini bir evin kapısına sürdüğünü belirten ünlü şarkıcı "Vallahi çok korktum, panik oldum.Karşıdan gelen otomobil beni sıkıştırdı. Bir evin kapısına çarpmak zorunda kaldım...' açıklamasını yaptı.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

"ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN"

Yaşanan kazadan sonra otomobilinin çizilen kapısını muhabirlere gösteren Demet Akalın, ''Allah beterinden saklasın'' diyerek kazayı nazara yordu.

"BAYA ZOR GÜNLER GEÇİRDİK"

Diğer yandan eşi Okan Kurt'un iş yerine gelen hacizlerden dolayı zor günler geçiren Akalın, son açıklamasında "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" demişti.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın Kaza Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Fatih Ürek İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500

Yorumlar (20)

TÜRK:

AYNEN AZ KALSIN ÖLÜYOMUŞ ALLAH KORUMUŞ . YAPICAĞNIZ HABERE . . . . . . . . . . . .

16
2
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

Kaza namazı kılsın :)

13
2
yanıtYanıtla
GAMZE:

ayy uf olmuş kıyamammmm

13
1
yanıtYanıtla
Zamansiz gelen paranin:

saglam borcu varmis herseyleri ayriymis. . . ALLAHA siginiyorum böyle kadinlardan!! Yerken bizim, borluyken ayri ayri. . . . Okan KUrt''da kafa olsa seni kari diye koluna takmazdi!!

8
2
yanıtYanıtla
ÜMRANİYELİ..:

Bindiğin Range Rover fazla hız yaparsan hayatın olur Game over :)

10
0
yanıtYanıtla
İMPARATOR:

Güldüm :))

yanıt2
yanıt0
miso:

:))))))))))))))))))))))))))

yanıt1
yanıt0
HAYDAAAA:

kedi şeyini görmüş yara zannetmiş

9
0
yanıtYanıtla
...:

vay be nasıl ölümden dönmüş araba 40 parçaya ayrılmış görüyor musunuz ? Başlık atarken insanları aptal yerine koymayı çok seviyorsunuz değil mi ? Burası da artık haber diye okunmaz hale geldi.

7
0
yanıtYanıtla
Şaşkın:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title