Haberler

Ünlü Şarkıcı Cem Adrian'dan Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye Jürisine Sert Eleştiri!

Güncelleme:

Şarkıcı Cem Adrian, TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye programını, Acun Ilıcalı'yı ve programın jüri üyelerini, yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini savunarak yerden yere vurdu.

Şarkıcı Cem Adrian, Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye programını yerden yere vurdu. Acun Ilıcalı ve jüri üyelerinin, yarışmacıların umutlarını ve hayallerini sömürüp reyting yaparak kazanç elde ettiklerini savundu.

Ünlü Şarkıcı Cem Adrian'dan Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye Jürisine Sert Eleştiri!

"UMUTLARLA OYNAYANLARDA BU YIL"

Şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı olan O Ses Türkiye'yi yerden yere vurdu. Cem Adrian, O Ses Türkiye programıyla ilgili, "Umutlarla oynayanlarda bu yıl! Umutlarını sömürdüğünüz tüm o güzel insanları hiç unutmayın, onlar sizi hiç unutmayacak." ifadelerini kullandı. Cem Adrian'ın paylaşımını bazı takipçileri beğenirken bazı takipçileri ise eleştirdi.

Ünlü Şarkıcı Cem Adrian'dan Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye Jürisine Sert Eleştiri!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Cem Adrian Tv8 TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (141)

sibel:

Başka türlü kendini Tanıtabiliyorsan sen de öyle çık Ekrana orada İnsanlara iyi kötü bi şans vermişler beğen veya beğenme

12
14
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ben katılmıyorum. Umutlarını sömürüyorsunuz demiş fakat nihayetinde bu bir yarışma ve en sonunda bir kişi birinci oluyor. Sömürüyor da ne yapıyor, kimseyi birinci yapmıyor mu? Katılırsın kazanırsan kazanırsın kazanamazsan elenirsin napsın adam herkesi birinci mi yapsın. ?

16
9
yanıtYanıtla
öylesine biri...:

adam haklı beyler dağılın. . .

22
3
yanıtYanıtla
Beroksel:

Cem Adrian ? Kimdir ? Daha dünkü şarkıcı. Dünyaca ünlü bir programa eleştiri yaparak reyting almaya çalışıyor. Acaba jüri üyesi olamadığı için mi bunu yaptı.

5
20
yanıtYanıtla
Cehalet ne güzelsin:

Cem Adrianın kim olduğunu bilmiyorsan sanattan zaten anlamıyorsun demektir. Ses yeteneği demek uzun hava çekmek demek değil. Cem Adrian dünyada nadir bulunan sese sahip. Sesi 7 oktav. Yani sesini en inceden en kalına istediği tona kadar kullanabilir ve bu durum çok nadir insanda bulunur. Türkiyede sanat ve ses anlayışı mini etek giyip magazinlerde poz vermek demek. Cem Adirnın buna ihtiyacı yok hiç gördünmü şarlatanlık yaptığını. Sen bilmezsin ama sanattan anlayan onun kim olduğunu bilir. . . .

yanıt8
yanıt0
CEM ADAMDIR:

CEM ADRİAN GİBİ SANATÇI BU ÜLKEDE YOK AĞALAR KENDİNİZE GELİN

15
8
yanıtYanıtla
yani:

evet yok göremiyoruz zaten:)

yanıt2
yanıt2
Ercan:

Ne alakası var. Sesi en güzel olan kazanıyor. Hepsinin kazanması mümkün değil. Ona bakarsan milli piyangoda daha çok kişinin umudu ile oynanıyor. Oda kaldırılsın o zaman.

10
13
yanıtYanıtla
Leda:

Sesi güzel olan kazanıyor evet peki şampiyon olup program bittikten sonra? O yarışmada parlayan bir tek İrem Derici oldu. . Şampiyon olup program bitse emin olun o kişiyi yolda görseniz tanımazsınız!!!

yanıt3
yanıt0
C.V.:

salak salak konuşma yaa!! en azından kendilerini göstermeleri için bi şans veriyor. . sezonda 400 aday yarışsa 400 ü de şarkıcı olucak diye bi kaide mi var? abuk subuk konuşup gündeme gelmeye çalışma. .

7
16
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title