Haberler

Ünlü Şarkıcı Bahar Dierkes, Asker Kıyafetiyle Sahneye Çıktı

Güncelleme:

Önceki gece Etiler Vitrin'de yeni çıkardığı single'nın lansmanını gerçekleştiren Bahar Dierkes, Afrin operasyonuna destek için sahneye asker kıyafetiyle çıktı.

İki yıl önce çıkardığı 'Adı Ayrlık' isimli albümünden sonra uzun bir ara veren arabesk-fantazi müziğinin güçlü yorumcularından Bahar Dierkes, önceki gece Etiler Vitrin'de yeni çıkardığı 'Seni mi Avutayım?' isimli pop single parçasının lansmanını gerçekleştirdi.

"BİZ BAYRAĞIMIZI KORUMAK İÇİN ŞEHİT VERİYORUZ"

Sahnesine asker kıyafeti ile çıkan şarkıcı, "Bu gece Afrin'e şehitlerimize ve ailelerimize hitap edeceğiz. Şehit ailelerine ve Mehmetçik Vakfı'na gelirimizin yüzde 30'unu bağışlayacağız. Biz bayrağımızı ve ulusumuzu korumak için şehit veriyoruz. Bu gece onlara hitap etmeye çalışacağız. Birlikte şehitlerimizi anacağız" dedi.

Ünlü Şarkıcı Bahar Dierkes, Asker Kıyafetiyle Sahneye Çıktı

"ÜÇ KADIN OLACAKTIK, TEK KADIN YAPTI"

Rafet El Roman ile albüm yapmayı düşündükleri ama daha sonra gerçekleşmediğini söyleyen Bahar Dierkes, "Yapmayı düşünüyorduk ama lafta kaldı. Üç kadın olacaktık ama sonradan o tek bir kadınla yaptı" şeklinde konuşunca gazetecilerin, "Aranızda bir kırgınlık mı var?" sorusuna ise "Asla kırgınlık yok. O benimle yapmadı. Tek başıma başardım, ya çok büyüyeceğiz ya da olduğumuz yerde kalacağız" dedi.

"İNŞALLAH UĞURUM OLUR"

Almanya'da ve Avrupa'da hayranlarının olduğunu söyleyen sanatçı, "Normalde arabesk tarzda müzik okuyorum ve bir arabesk şarkıcının pop şarkı okuması çok zor olur ama benim sesim şarkıya oturdu. Bu şarkı inşallah uğurum olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Afrin Magazin Haberler

title