Haberler

Ünlü Sanatçılar Kanser Hastaları İçin Sahneye Çıkacak

Güncelleme:

Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği, kanser hastalarına destek vermek için düzenlenecek konserde ünlü sanatçılar sahne alacak.

Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY), kanser hastalarına destek vermek için düzenlenecek konserde ünlü sanatçılar sahne alacak.

ONKODAY'ın 'Gerçekten Farkında mısınız ?' sloganıyla düzenlediği konserde kanser hastalığına dikkat çekilecek. Konserden elde edilen gelirler, Altınşehir'de yapılan hasta konuk evi ve rehabilitasyon merkezine bağışlanacak. Kanser Hastalığına dikkat çekmek için düzenlenen konseri ONKODAY Yönetim Kurulu üyeleri Çelik Palas Otel'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Türkiye'de son yıllarda artış gösteren kanser hastalığına dikkat çekmek için ONKODAY, 26 Temmuz Cuma günü Kültür Park Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen konsere İbrahim Sadri, Bedirhan Gökçe, Mustafa Armağan, Ali Bulaç, Onur Akın, Yonca Lodi, Öykü Gürman ve Grup Gündoğarken gibi sanatçılar sahne alacak. Saat 21.30 başlayacak olan konserden elde edilen gelirler, Altınşehir'de yapılan hasta konuk evi ve rehabilitasyon merkezine bağışlanacak.

ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen, kanser hastalarının ve kanser hastalığı türlerinin son yıllarda artmasıyla ilgili farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi. Önen, Bursalıları bu etkinliğe sahip çıkmaya davet etti.

UÜ Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfü Özkan da, Türkiye'de her yıl 150 bin kişinin kansere yakalandığını söyledi. Özkan, kanserde erken teşhisle yüzde 95'lere varan başarının yakalandığını ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title