Haberler

Ünlü Sanatçı Yeşim Salkım'ın Adını Kullanan İki Kişi Kuyumcuları Dolandırdı

Güncelleme:

İki dolandırıcı kendilerini Yeşim Salkım'ın asistanı diye tanıtarak kuyumculardan yüklü miktarda takı ve mücevher aldı. Dolandırıcıların, adını kullandığını kendisi arayan kuyumculardan öğrenen Salkım, 2 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yeşim Salkım, kendisinin asistanı olduğunu ve klip çekiminde kullanmak üzere takı almak istediklerini söyleyip kuyumcuları yüklü miktarda dolandırdığını iddia ettiği Ahmet M. ve Sena A. hakkında suç duyurusunda bulundu.

ŞEVVAL SAM VE NEBAHAT ÇEHRE'NİN DE ADINI KULLANDILAR

Salkım'ın avukatı Ersoy Akdemir İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu şikayet dilekçesinde, "Tarafımızca alınan duyumlara göre şüpheliler, kamuoyunca tanınan ve adına itibar edilen ünlü sanatçı Yeşim Salkım'ın şöhretini ve itibarını kullanarak birden fazla kuyumcu ve mücevher mağazasını dolandırmışlardır. Şüpheliler, söz konusu eylemleri Şevval Sam ve Nebahat Çehre'nin de adını kullanarak işlemişlerdir" ifadelerine yer verdi.

'ASİSTANIYIZ' DİYEREK TAKI VE MÜCEVHER ALDILAR

Ahmet M. ve Sena A.'nın birçok kuyumcu ve mücevher mağazasına giderek Yeşim Salkım'ın asistanı olduklarını söyledikleri belirtildi. Kuyumculardan klip çekiminde kullanılmak üzere yüklü miktarda takı ve mücevher alarak dolandırıcılık suçunu işledikleri kaydedildi.

Ünlü Sanatçı Yeşim Salkım'ın Adını Kullanan İki Kişi Kuyumcuları Dolandırdılar

KUYUMCULAR YEŞİM SALKIM'A ULAŞTI

Dilekçede, "Müvekkil Yeşim Salkım'ın ismi kullanılarak takıların bir süreliğine kendilerinden alındığını iddia eden bazı mücevher mağazası ve kuyumcular, müvekkile ulaşarak konuyla ilgili bilgi vermişler ve verdikleri takıları geri istemişlerdir. Tüm bu olaylardan habersiz olan müvekkil, mağaza sahiplerine mal sahiplerini hiçbir şekilde tanımadığını, bu isimlerde çalışanlarının bulunmadığını ve olaydan haberdar olmadığını iletmiştir" denildi.

TAKILARI BAŞKA MAĞAZALARA DAHA UCUZA SATTILAR

Şüphelilerin, kuyumculardan aldıkları takı ve mücevherleri, başka bir mağazaya değerinin oldukça altında bir fiyata sattıklarının belirlendiği kaydedildi.Suç duyurusu dilekçesinde, Yeşim Salkım'ın hiçbir bağlantısının bulunmadığı halde ismini kullanarak kuyumcuları dolandırdığı iddia edilen Ahmet M. ve Sena A.'nın, "dolandırıcılık", "nüfuz ticareti", "başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması" suçlarından cezalandırılması talep edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

vatandaş:

Fakir kapıya gelse sadaka vermezler.

5
0
yanıtYanıtla
FENERLİYİZ:

Bu kuyumcular aptallıkta nirvanaya ulaşmış.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title