Haberler

Ünlü Sanatçı Medya Listelerinde Yeniden Zirvede

Güncelleme:

Rapora göre, İbrahim Tatlıses listenin zirve ismi oldu. Uzun süredir oyuncu kadrosunun sır gibi saklandığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Başlangıç dizisinin reklam afişi yayınlanırken, afişte Beren Saat'in olmaması dikkat çekti. Demet Akalın ve Hande Yener polemiği manşetlere yansımaya devam etti. Listede öne çıkan diğer isimler arasında Esra Erol, Tarkan ve Deniz Akkaya vardı. İşte araştırmanın tüm detayları…

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) hazırladığı rapora göre, magazin dünyasının en çok konuşulan ismi ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu. 1 Kasım milletvekilliği adaylığından çekilme kararı alan ve sosyal medya hesaplarında konuyla ilgili açıklama yapan Tatlıses, "Silahların gölgesinde siyaset yapamayacağımı anladığım için çekildim" sözleri medya gündemini belirlediği kadar sosyal medyada da çok konuşuldu. Tatlıses, 4 bin 274 haberle listenin zirvesinde yer aldı.
Listelerin vazgeçilmez isimlerinden olan Demet Akalın, 4 bin 180 habere konu olarak ikinci sırada yer aldı. Uzun yıllardır sürekli tartışmalarla gündeme gelen Demet Akalın ve Hande Yener ikilisinin aralarındaki polemik Eylül ayında da manşetlere yansıdı. Hande Yener ise bin 22 habere konu oldu.

Listenin üçüncü sırasında ikinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol, 3 binden fazla haberle listeye girmeyi başardı. Sunduğu evlendirme programıyla da çok konuşulan Erol, doğacak olan ikinci bebeği Ömer için baby show partisi düzenledi.

Listenin dördüncü sırasında Beren Saat, 2 bin 800 haberle listeye girdi. Yapımcı Timur Savcı imzalı ve yeni sezonun iddialı dizileri arasında olan "Muhteşem Yüzyıl Kösem-Başlangıç" dizisinin beklenen oyuncu kadrosu belli oldu. Uzun süredir oyuncu kadrosu arasında Beren Saat'in olup olmayacağı tartışılırken dizinin reklam afişinde Saat'in yer almadığı görüldü.

Art arda gelen şehit haberleriyle Harbiye konserlerini iptal eden Tarkan, listenin beşinci sırasını 2 bin 797 haberle tamamladı.

Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Deniz Akkaya, bin 191 haberle listede yer aldı. Ünlü manken, kendisine yönelik şiddet uyguladığı iddialarıyla sevgilisi Murat Varol hakkında dava açtı.

Listenin dikkat çeken medya dünyasının konuştuğu diğer ismi de Nefise Karatay oldu. Karatay'ın eşinin Bodrum'da "Ciciş Kardeşler" lakaplı Esra ve Ceyda Ersoy'la teknede tatil yaparken basına görüntülerinin yansıması çok konuşuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Hande Yener Beren Saat Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
title