Haberler

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'in Hayatını Kaybeden Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Mabel Matiz'in 66 yaşındaki Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karaca, dua ve gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü sanatçı Mabel Matiz'in 66 yaşındaki Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca hayatını kaybetti. Sanatçı gözyaşları içinde babasının tabutunu taşıdı.

Ünlü sanatçı Mabel Matiz'in babası Ali Karaca memleketi Mersin'in Erdemli ilçesinde dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Kıbrıs Gazisi Ali Karaca'nın cenazesi bugün Tömük Mahallesindeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından da Tömük Asri Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Mehmet Derin ile Mersinli Gaziler katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Törende Sanatçı Mabel Matiz gözyaşlarını tutamadı. TIR şoförlüğü yaptığı öğrenilen 66 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Ali Karaca dualarla ve gözyaşlarıyla defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mabel Matiz Ali Karaca Kıbrıs Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

CELALI:

vay be adamin babasinin kibris gazisi oldugunu bilmiyoduk, helal olsun mabele hic sekil edebiyat yapmadim benim babam gazi diye, Allah rahmet eylesin, gercek vatanseverler bunlar iste, profil fotosuna bayrak koymakla olmuyo bu isler.

56
0
yanıtYanıtla
adsız:

reklamsever değil demekki başkası olsa her lafında her twitte bahsederdi

yanıt3
yanıt0
ADSIZE:

ADSIZ. . . . bir sus la bir sus. her şeye sazanlık yapma sus

yanıt0
yanıt0
kerem:

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun dayimizin

42
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin

36
0
yanıtYanıtla
Anonymous:

Rahmetli kıbrıs gazimizi Allah gani gani rahmet eylesin. Mabel Matiz e ve yakınlarına da Allah sabrı celiller ihsan eylesin. Şarkılarını severek dinlerim. Bu arada rahmetliyi mezara defnedinceye kadar çekim yapmışlar. İmkanları olsa ahirette de çekim yapacaklar.

35
0
yanıtYanıtla
Dilek:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

10
0
yanıtYanıtla
TAEK:

Yine ön yargılarımla matizi ailesini eleştirdim :((Mevla rahmet eyleye babasına....

10
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Guzel bir adam isinde gucunde basi sagolsun

8
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

Allah rahmet etsin

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title